Şenol Güneş sonunda patladı

Yeni sezon hazırlıklarına Almanya’da devam eden Beşiktaş‘ta teknik direktör Şenol Güneş, transfer çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Siyah-beyazlı takımın kamp yaptığı otelin antrenman sahasında basın mensuplarıyla sohbet toplantısı gerçekleştiren Güneş, kampa katılmayan Romain Saiss ve siyah-beyazlı takıma transferi yeniden gündemde olan Nathan Redmond’ın durumu ile ilgili bilgi vererek, “Defansta en güvenilir, en yetenekli oyuncu Saiss. Zaten onu oynattık. Oynuyordu, ‘Ayağım ağrıdı 2-3 gün dinleneyim’ dedi, tamam dedik. Redmond’ın durumu daha farklı, mukavelesi bitti, gidebilir. İki oyuncunun kalmasını da istiyorum, kendilerine de kamuoyuna da söyledim. Buna Tayfur’u da dahil edebilirsiniz. Ama ikisi benim oyuncum değil, Saiss ise benim oyuncum. Redmond’a kulüp teklifini yaptı. 1,5 aydır aynı şey konuşuluyor. Anlaşma tamam, olumlu, haber verecek, ‘geleceğim ama biraz daha bekleyelim.’ Ya gelir ya gelmez, bu çocuk oyuncağı değil.” diye konuştu.

Saiss’in iyi bir oyuncu olduğunu vurgulayan Güneş, “Saiss iyi bir oyuncu. Bunda bir sorun yok. Sorun oynayıp oynamaması. Oynamasını engelleyen bir durum yok. Bazen oynatmadık, burada Gomez de oynamadı, Cenk de oynamadı. Saiss anlaştığı takımla gitsin oynasın ama kulüp mağdur olmasın. Montero özverili çalışıyor. Montero’yu niye örnek verdim, her an gidebilecek bir oyuncu. O da bunu biliyor ancak buna rağmen antrenmana çıkıp işini en iyi şekilde yapmaya çalışıyor. Montero böyle çalışıyor da kalması gereken, ihtiyacımız olan adam ‘gideceğim’ diyorsa bu eşyanın tabiatına aykırı.” ifadelerini kullandı.