300 MOTOSİKLET TUTKUNU GAZİLER İÇİN TURLADI

300 MOTOSİKLET TUTKUNU GAZİLER İÇİN TURLADI

 

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Harley Davidson Ankara Chapter Yönetimi, Gaziler Haftası dolayısıyla ‘Gaziler Sürüşü’ etkinliği düzenledi. Bu yıl 15’incisi düzenlenen sürüş etkinliğine Türkiye’nin dört bir yanından gelen motosiklet tutkunları katıldı. Motorcular, şehit yakınları ve gazilerle birlikte Ankara turu yaptıktan sonra Anıtkabir’de Atatürk’ün huzuruna çıktılar. 

 

Ankara Büyükşehir Belediyesi bu yıl 15’incisi düzenlenen Gaziler Sürüşü etkinliğine destek verdi.

Harley Davidson Ankara Chapter Yönetimi tarafından düzenlenen etkinliğe Türkiye’nin dört bir yanından Başkente gelen yaklaşık 300 Harley Davidson tutkunları motorlarının arkasına, gazileri, gazi ve şehit yakınlarını alarak kısa bir Başkent turu yaptılar.

Turun ardından Anıtkabir’e giden motorcular Ulu Önder Atatürk’ün mozolesine çelenk bıraktılar.

 

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN DESTEĞİ DEVAM EDECEK

Doğal Yaşam ve Atatürk Çocukları Parkı’nda düzenlenen etkinliğe Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Şehit Yakınları ve Gaziler Şube Müdürü Celal Ünal, HarleyDavidsonSahipleri Derneği Ankara Başkanı Hikmet Yağcı, Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı Genel Başkanı Abdurrahman Yılmaz, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Genel Başkanı Beyazıt Yumuk, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Genel Başkanı Mustafa Işık ile şehit yakınları, gaziler ve motorcular katıldı.

Toplum içinde gazilere olan duyarlılığı artırmak için çalışmalara devam edeceklerini kaydeden Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Şehit Yakınları ve Gaziler Şube Müdürü Celal Ünal,“Gazi Meclisimizin Mustafa Kemal Atatürk’e gazilik unvanının verişinin 102. Yılı sebebiyle Harley Davidson ile birlikte organizasyon düzenlemenin haklı gururunu yaşıyoruz” dedi.

Gaziler ve şehit yakınları için etkinlik düzenlemekten büyük mutluluk duyduklarını dile getiren HarleyDavidson Sahipleri Derneği Ankara Başkanı Hikmet Yağcı ise “Bu sene 15’inci Gaziler Sürüşünü gerçekleştiriyoruz. Motor tutkunu Harley Davidson kullanan dostlarımızla beraber gazilerimizle güzel bir gün geçirmeyi amaçlıyoruz” diye konuştu.

Gaziler Haftası dolayısıyla etkinlik düzenlediği için Ankara Büyükşehir Belediyesine teşekkür eden Türkiye Muharip Gaziler Derneği Genel Sekreteri Şinasi Eryiğit de “Bu anlamlı günde gazilerimizle, şehit yakınlarımızla birlikte olmaktan son derece mutluyuz 19 Eylül Gaziler Günü’müz kutlu olsun” ifadelerini kullandı.