”Bizim için AB bitmiştir. AB ile doğmadık, AB ile de ölmeyiz”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP’nin 14. Olağan Kurultayı’nın 17 Mart 2024 tarihinde yapılacağını açıkladı.

MHP lideri Bahçeli’Türkiye‘nin zaman kaybetmeye tahammülü yoktur. Cumhur İttifakı ile biriz beraberiz. Cumhur İttifakı olarak masaya oturup konuşacağız. diyerek yerel seçim ile ilgili de şunları söyledi:

 

”31 Mart 2024 tarihine heves ve heyecanla hazırlanıyoruz. Başarının dışında bir seçeneğe her zaman olduğu gibi yine kapalıyız. Merkezi yönetimle yerel yönetimler arasındaki arızi kopukluğun giderilmesini hedefliyoruz. 14 ve 28 Mayıs tarihlerinde tezahür etmiş millet iradesinin aynısı ile 31 Mart 2024 tarihinde yerel yönetimlere yansımasını yerel yönetimlere düşen gölgenin kaldırılmasını amaçlıyoruz. Türkiye‘nin zaman kaybetmeye tahammülü yoktur. Cumhur İttifakı ile biriz beraberiz. Cumhur İttifakı olarak masaya oturup konuşacağız.

17 Mart’ta 14. Olağan Kurultayımızı yapacağız. Siyasetteki maksadımız gök kubbede hoş bir sada bırakmaktır. Hizmet edenin himmet göreceğini de gayet iyi bilmekteyiz.

Bizim için AB bitmiştir. AB ile doğmadık, AB ile de ölmeyiz. 60 yıl kaybettik bir 60 yıl daha kaybedemeyiz. NATO’ya da mahkum olmadığımız herkesçe bilinmelidir.”