Çebi:”Play-off olursa destek veririz”

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Tüpraş ile imzalanan stat isim sponsorluğu töreninde gündemdeki soruları da yanıtladı.

Adana Demirspor karşısında alınan  4-2’lik mağlubiyetin yaşanmış bir yol kazası olduğunu kaydeden Başkan Çebi, “Dünkü maç tatsız bir maçtı. Çok üzüldüm. Futbolun içinde bunlar var, Maçın skoruna göre alkış veya eleştiri doğru değil. Sabır gösterelim, ben takıma ve ekibine, hocama güveniyorum. Kısa sürede acısı olabilir ama zaman içinde Beşiktaş’ın bu işlerden faydalandığını göreceksiniz.” şeklinde konuştu.

Lige havlu atıldığı eleştirilerine  katılmadığını da söyleyen Çebi, “Aynı fikirde değilim. Ligin başındayız. Önümüzde daha çok  maç var.  Hocama ve futbolcularıma güveniyorum. Günlük sonuçlarla takımı, yönetimi yıpratmamak gerekiyor. Başarı için birlik gerekiyor.” ifadelerini kullandı.

Salih’le Şenol hoca arasındaki bağı, baba-oğul ilişkisini bilseniz o hareketin sizin düşündüğünüz kadar olmadığını anlayabilirsiniz.  diyen Çebi, Play Off için de “Play-off kararı tüm kulüplerin ortak kararı olacak diye düşünüyorum. Biz oynansın deriz. O da turnuvada bir keyiftir ve gelirdir. Olursa destek veririz. dedi.