Özdağ’dan ”Sığınmacılar için Referandum”çağrısı

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ,Cumhurbaşkanı Erdoğan’a  ”Sığınmacılar için Referandum”çağrısında bulundu.

Zafer  partisinin genel merkezinden basın toplantısı düzenleyen

Özdağ, özetle şunları söyledi:

“Eminim siz de 2011 sonrası ülkemize gelen 11 milyon kaçaktan rahatsızsınız. Eminim siz de Türk halkının cebinden yılda 11 milyar doların sığınmacıları için harcanmasından rahatsızsınız. Türk halkının yüzde 90 sığınmacı ve kaçakçı akınının durmasını vatanlarına dönmesini istiyor.

Zafer Partisi, sığınmacılar vatanlarına dönmeden kiraların ve hayat pahalılığının düşmeyeceğini biliyor. Vatanlarına dönmeden uyuşturucu sorunumuzu çözemeyeceğini biliyor. Ülkemizin demografik yapısı hızla değişiyor. 20 yıl sonra ülkemizdeki Suriyeli sayısı 20 milyona ulaşacak. Esasen bu göçlerin temel sebebi ülkemizi iç savaşa sürüklemek. Emperyalizim ülkemizi iç karışıklığa hazırlamaya çalışıyor. Bu emperyalist komploya karşı direnen ve mücadele eden tek partinin adı Zafer Partisi’dir.

 

Recep Tayyip Erdoğan’a bir teklifim var; gelin bir referandum yapalım. 13 milyon sığınmacı ve kaçakçı gitsin mi diye soralım….Var mı Türk halkının karşısına bir referandum ile çıkacak cesaretiniz.”

Özdağ, yerel seçimlerde Zafer Partisi’nin , 81 ilde ve 81 ilin bütün ilçelerinde aday çıkartmak suretiyle çalışmalarını sürdürmektedir. Her yerde aday çıkaracağız; Bu seçim Türk halkının sadece ilçesinin ve ilinin kaderini değil Türkiye’nin de kaderinin belirleneceği seçim olacak. Ahmet gitsin Mehmet gelsin, hayır. Sığınmacılar gitsin mi kalsın mı seçimidir?