CUMHURİYETİN BAŞKENTİ 100. YILA HAZIRLANIYOR

CUMHURİYETİN BAŞKENTİ 100. YILA HAZIRLANIYOR

 

Ankara Büyükşehir Belediyesi; toplu taşıma araçları, iş makineleri ve araçlarını ‘Cumhuriyetimizin 100. Yılı’ yazılı stickerlarla süslüyor. Başkan Mansur Yavaş, isteyen vatandaşların araç etiketlerini ABB Merkez Binası A ve Blok Danışma’dan temin edilebileceğini belirtti.

 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı Başkentin dört bir yanında büyük bir coşkuyla kutlayan Ankara Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyetin 100. yılı yazılı özel stickerlar (etiket) hazırladı.

YAVAŞ: “100. YIL FARKINDALIK ÇALIŞMASINA KATILABİLİRSİNİZ”

Cumhuriyetin 100’üncü yılına özel olarak tasarlanıp bastırılan stickerların (etiket) dağıtılmaya başladığını sosyal medya hesaplarından yaptığı videolu paylaşımla duyuran Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, şu ifadeleri kullandı:

“Taksiler, dolmuşlar, otobüsler, metro, kamyonlar… Evlerimizi, iş yerlerimizi, Belediye araçlarımızı ve esnaflarımızın aracını süslüyor, Cumhuriyetimizin Başkentini 100. yıla hazırlıyoruz. Siz de araç etiketlerini ABB Merkez Binası A ve B Blok danışmadan temin edebilir, 100. yıl farkındalık çalışmasına katılabilirsiniz.”

100’ÜNCÜ YIL COŞKUSU BAŞKENTİN DÖRT BİR YANINDA

Asılan Türk bayrakları ile kırmızı beyaza bürünen Başkentte, hazırlanan 50 binden fazla sticker (etiket) Ankara Büyükşehir Belediyesinin iş makine ve araçları ile taksi, dolmuş, otobüs ve metroların en görünür yerlerinde yerini aldı.

Özel olarak tasarlanan etiketleri araçlarının camlarına yapıştırarak Cumhuriyetin 100. yılını ölümsüzleştiren taksi ve dolmuş esnafı ise memnuniyetlerini dile getirdiler.