Gölbaşı Türkiye’nin parlayan yıldızı haline geldi

Ankara’da  Ünsal Group tarafından Gölbaşı’nın İncek semtinde Jewel incek projesinin lansmanının  gerçekleştirildiği törende  konuşan Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek “Ben Gölbaşı’nın çocuğuyum, bizde şöyle derler Ankara bebesi derler, biz Ankara’nın bebesiyiz. Ankara’yı da çok iyi bilen bir kardeşinizim. Gölbaşını da çok iyi biliyorum. Mahallerini de çok iyi biliyorum. Ama Gölbaşını bilmeyen birçok yatırımcımız var” dedi.

Başkan Ramazan Şimşek davetlilere hitaben “Gölbaşı’nın kaç mahallesi var? Gölbaşı’nın iki tane özelliğini söyleyin” şeklinde soru yöneltti. Cevap alamayınca “Bu soruları herkes birbirine sorar çünkü kimse bilmiyor, Gölbaşının iki tane özelliğini bakın yine kimse söyleyemiyor” dedi.

GÖLBAŞI 922 İLÇE ARASINDA EN ÖZELLİKLİ İLÇE

Gölbaşı’nın Türkiye’nin 922 ilçesi arasında en özellikli ilçe konumunda olduğuna dikkat çeken Başkan Ramazan Şimşek “Bunu Belediye Başkanı olduğum için veya Gölbaşılı olduğum için söylemiyorum, gerçekleri söylüyorum” dedi.

Başkan Şimşek sözlerine şöyle devam etti;

Gölbaşı stratejik bir ilçe, Gölbaşı turizm kenti, Gölbaşı öğrenci kenti, Gölbaşı tarım ve hayvancılık kenti. Gölbaşı metropol ilçeler içerisinde en büyük yüz ölçüme sahip ilçe. Bu özellikleri koyduğum zaman Gölbaşı hak ettiği yere gelmiş mi? öğrenci kalmış mı? Turist gelmiş mi?Arsaları para yapmış mı? ona bakmak lazım. İşte 2019 yılından bugüne kadar değerli yatırımcıları gölbaşına çekmeye çalışmak için çalıştık.

Gölbaşı Türkiye’nin parlayan yıldızı haline geldi, Gölbaşı en çok değer kazanan ilçe haline geldi. Gölbaşı hak ettiği yere gelmeye başladı.