Özdağ:Zafer Partisi baskılara rağmen büyüyor

Prof. Dr. Ümit Özdağ: Zafer Partisi’nin bütün imkansızlıklara, baskılara, ambargolara rağmen büyümeye devam etmektedir. Partimizin oy oranı yüzde 7’yi geçmiştir.dedi.

Özdağ yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Zafer Partisi’nin sarı muhalefet olmaması, iktidara taviz vermemesi, Saray rejiminin milli güvenlik tehdidinin ötesinde milli varlık tehdidi yaratan yanlış sığınmacı ve kaçak politikalarını sert bir şekilde eleştirmesi Saray rejimini yormuştur. Saray böyle bir muhalefete alışkın değildir. Saray rejimi kendisine küfredilmesini, hakaret edilmesini, AK Parti’ye destek veren kitlelerinin ötelenmesine dayanan bir muhalefeti tercih etmektedir. Oysa Zafer Partisi Azerbaycan savaşında Erdoğan’ın doğru politika izlediğini rahatlıkla söyleyebilmektedir. Rusya-Ukrayna savaşında izlenen politikanın başarılı olduğunu söylemekte ancak yanlışları da en açık dille ortaya koymaktadır.

Zafer Partisi’nin bütün imkansızlıklara, baskılara, ambargolara rağmen büyümeye devam etmektedir. Partimizin oy oranı yüzde 7’yi geçmiştir. Bunu en iyi Erdoğan’ın bildiğini biliyorum. Çünkü ben de rakamları Saray’dan alıyorum. Saray’a verilen son anket, yüzde 7’yi geçmişiz.

Bütün gazetecileri, muhabirleri, kameramanları da tutuklayın o zaman! Sizin mantığınıza göre bu insanlar sabahtan akşama kadar suç işliyor. Amacınız beni, Zafer Partisi’ni ve daha genelde Türk Milliyetçilerini susturmaksa bizleri susturamayacaksınız. Daha önce de söyledim, öldürmeden susturamazsınız! Biz neyin kavgasını verdiğimizi biliyoruz.

Türkiye bir fetret döneminden geçiyor. Siyasi, ekonomik, kültürel fetretten bahsediyoruz. Zihinler bir fetret döneminden geçiyor. Diyarbakır’a AK Parti’nin kayyum yönetimi 12 kilometrelik bir bulvara Şeyh Sait ismi veriliyor. Madem bir vatan haininin ismini bulvara verecektiniz neden kayyum atadınız? Onu HDP de yapardı.

Zafer Partisi her türlü hukuk görünümlü siyasi baskılara rağmen Türk Milletinin birliği, dirliği için vermiş olduğu mücadeleden vazgeçmeyecektir.