Özel:Hedefimiz tabanda İTTİFAK

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İYİ Parti’nin 81 ilde tek başına yerel seçimlere gitme kararı için “İlk baştan söylemiştim, alınacak her iki karara da saygılıyız demiştim. Aynen bu saygımızı muhafaza ediyoruz ,Bundan sonra ittifak arayışımızı tabana yayacağız bütün milletimiz ile ittifak yapacağız.  dedi.

Partisinin grup toplantısında konuşan CHP lideri Özgür Özel şunları söyledi:

-İYİ Parti, CHP’nin geçmişte çok önemli işbirlikleri, ittifaklar yaptığı, 81 il başkanımızı birbirinden ayırmadığımız, gittiğimiz tüm ilçelerde ilçe başkanlarını kendi ilçe başkanı gibi gördüğümüz, çok kıymet verdiğimiz bir partidir. Ben yakasında güneş gördüğümde, yolda görsem ‘iyi bir insanla karşılaştık’ derim. Çünkü İYİ Parti’nin seçmeni gerçekten iyi insanlar. Atatürk’ü, ülkesini seven, bayrağını seven insanlar.

O yüzden bütün örgütümüzden talebim şudur, eski dosttan düşman olmaz. Sakın İYİ Parti GİK’te bir karar verdi diye, İYİ Parti ile bir sıkıntımız olduğunu düşünmeyin. İYİ Parti iyi insanların partisidir, çağdaş insanların partisidir, bizim kurucumuz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü seven insanların partisidir…

Bundan sonra ittifak arayışımızı tabana yayacağız. Bundan sonra İstanbul’a ihanet edenler İstanbul’a geri dönmesin diye, Ankara’yı parsel parsel satanlar dönüp kaldıkları yerden devam etmesin diye, Tayyip Bey helikoptere binip Araplara, Katarlılarla, Arap şeyhlerine arsalarımızı helikopterden pazarlamasın diye bütün milletimiz ile ittifak yapacağız.

Bu yol bizim. Bu yürüyüş bizim. CHP’lilerin tek başına yürüyeceği bir yol değildir. Bütün milletimizi ranta, talana karşı halkçı belediyecilikle birleşmeye davet ediyorum”