Akşener: CHP de bizden çok rahatsızmış

İYİ Parti ile CHP arasında afiş gerilimi yaşanıyor. İYİ Parti, yerel seçim çalışması için hazırlanan afişlerin, CHP’li İstanbul, Ankara ve İzmir belediyeleri tarafından engellendiğini açıkladı.

Genel Başkan Meral Akşener, partisinin grup toplantısında bu konuya değindi, CHP’ye tepki gösterdi.

“Artık açıkça görmeye başladık ki meğer ana muhalefet partisi de bizden çok rahatsızmış.” diyen Meral Akşener, billboardlara asmak istedikleri afişlerin, “İstanbul’dan gelen bir telefonla” engellendiğini söyledi. Akşener aynı durumun Ankara ve İzmir’de de yaşandığını anlattı.

Kendilerine ilgili belediyelerden bir ret yazısı gelmediğini söyleyen Meral Akşener, “Biz haksızlıkla, hukuksuzlukla, adaletsizlikle mücadele etmek için mağdurun kim olduğuna bakmaksızın yeri geldiğinde Pınarhisar’a, yeri geldiğindeyse Saraçhane’ye en önde koşanlarız.” Ifadelerini kullandı.

İktidar, kurulduğumuz günden beri, bizden çok rahatsızdı zaten biliyorduk. Eski HDP’liler, yeni DEM’liler, zaten ezelden beri, bizden çok rahatsızdı onu da biliyorduk. Son dönemdeyse artık açıkça görmeye başladık ki meğer, ana muhalefet partisi de bizden çok rahatsızmış.

Bugün önümüzde, yeni bir engel var. Bugün de birileri istiyor ki; billboardsuz, seçim kampanyası yapalım.