Akşener, CHP ye kaybettirmekte kararlı !

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener , Kuzey Irak’ta verilen şehitler sonrası yaşanan ortak bildiri tartışması ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’la yaptığı görüşme konusunda açıklamalar yaptı .

Akşener Günlük siyasette birbirimizi kıyasıya eleştirebiliriz ama dış dünyaya karşı bu tür konularda elbette ortak bir tutum belirlemeliyiz.”dedi.

 

CHP’yi eleştiri yağmuruna tutan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin bugünkü grup toplantısında şunları kaydetti:

“Bizim hür ve müstakil olmamız bazı şeyleri ortaya çıkardı. Hani her konuda biz suçluyduk? El sıkışın kardeşim, el sıkışın. Dürüst, açık bir şekilde DEM’le el sıkışın. Sizin elinizi tutan mı var? Hemen bütün her yeri alın. Görelim bakalım neymiş dünya. 

Benzer bir meclis bildirisini, DEM’in izmalamasını beklemiyoruz ama buradan da bir cingar çıktı. Dün bir toplantı oldu o toplantıda bu 3 siyasi parti imza atacak diğer siyasi partiler imza atmayacak bu parçalı görüntüden vazgeçildi, burası çok enteresan… Numan Kurtulmuş’un imzasıyla ortak tezkere meclise sunuldu, ilginç bir biçimde ayrı bir bildiri yayımlayanların hepsi bu tezkereyi destekledi. Soru şu; karın ağrısı İYİ Parti miydi?