Kalkavan faal hakemliği bıraktı

Süper Lig hakemlerinden Mete Kalkavan, hakemlik kariyerinde flaş bir karar aldı.

TFF, Mete Kalkavan’ın hakemliği bırakarak Hakem Akademisi’nde VAR eğitim sorumlusu pozisyonunda göreve getirildiğini açıkladı.

TFF’den yapılan açıklama, ”Süper Lig hakemlerimizden Mete Kalkavan, kendi isteği ile sahadaki hakemlik kariyerini sonlandırmış ve Hakem Akademisi’nde VAR Eğitim Sorumlusu olarak göreve getirilmiştir. Hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür eder, yeni görevinde başarılar dileriz.” ifadelerini kullandı.

HALİL UMUT MELER ”DEVAM ”DEDİ

TFF, internet sitesinden yaptığı açıklama ile, MHK tarafından belirlenen klasman hakem, video yardımcı hakem ve A klasman hakem listelerini kamuoyuna duyurdu. Ankaragücü Başkanı Faruk Koca’nın Rizespor maçı sonrasında yumruklu saldırısına uğrayan FİFA kokartlı klasman hakemi Halil Umut Meler de Klasman Hakem listesinde yer aldı. Son olarak Süper Lig’de ilk yarıda 19 Aralık’ta maç yöneten ve Meler hastanede iken Arda Kardeşler ile birlikte hastane önünde hakemler adına açıklama yapan FİFA kokartlı hakem Mete Kalkavan ise faal hakemliği bıraktı. Kalkavan, VAR hakemi eğitmeni olarak görev üstlendi.

SÜPER LİGİN İKİNCİ YARISINDA GÖREV ALACAK HAKEMLER

Klasman Hakem: Zorbay Küçük, Alper Akarsu, Burak Pakkan, Kadir Sağlam, Burak Şeker, Murat Erdoğan, Ömer Faruk Turtay, Bahattin Şimşek, Oğuzhan Çakır, Arda Kardeşler, Cihan Aydın, Ali Şansalan, Ümit Öztürk, Turgut Doman, Abdullah Buğra Taşkınsoy, Çağdaş Altay, Mehmet Türkmen, Mert Güzenge, Tugay Kaan Numanoğlu, Volkan Bayarslan, Direnç Tonusluoğlu, Emre Kargın, Halil Umut Meler, Abdulkadir Bitigen, Muhammet Ali Metoğlu, Atilla Karaoğlan