Santos:Beşiktaş’ı daha ileriye götürmek için çalışacağız

Fernando Santos ile anlaşılan. Beşiktaş‘ta , dün akşam İstanbul’a gelen   Portekizli çalıştırıcı için bugün imza töreni düzenledi.

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat ve Fernando Santos  birlikte basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Beşiktaş’a şampiyonluklar kazandırmak istediğini söyleyen Santos, iddialı açıklamalarda bulundu.

İşte Santos’un sözleri; Çok iyi bir durumda değiliz ama hep beraber başkanımızla, yönetimimizle, oyuncularımızla yeni zaferler için elimizden geleni yapacağız. Beşiktaş’ı daha ileriye götürmek için çalışacağız.”

“Doğal olarak beraber yapmak zorunda olduğumuz bir iş. Beraber çalışacağız. Taraftarlar, Beşiktaş için çok önemli. Bu yolda onlara ihtiyacımız var. Herkes çok önemli. Sakin ve gerçekçi olmamız lazım. Kadromuzu gözden geçirmemiz lazım.

İyi bir oyuncu grubumuz var. Önemli olan birlik olmak. Bu takımı iyi yerlere getirmek için çalışmalıyız. Daha çok maç var ve bunu yapacağımıza inanıyorum. Bazı pozisyonlara oyuncular almamız lazım. Çok fazla bu konuları konuşmayı seven biri değilim. Başkanımız her şeye karar verecek.

Son maçları gördüm. Genç takımdan gelen oyuncuları gördüm. Semih, son 2 maçta goller attı. Özkaynaktan gelen oyuncularımız çok önemli. Onların üzerinde çok önemli planlarımız var. Tabii ki sihirli bir değnek yok.