“AZ OYA AZ HİZMET, ÇOK OYA ÇOK HİZMET FELSEFESİ BİTTİ”

MANSUR YAVAŞ NALLIHAN’DA: “AZ OYA AZ, ÇOK OYA ÇOK HİZMET FELSEFESİ BİTTİ”

 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Nallıhanlı vatandaşlarla bir araya gelen Yavaş, “Artık bitti; az oya az hizmet, çok oya çok hizmet felsefesi bitti. Bizler seçildik ve rozetimizi çıkardık. Ondan sonra herkese eşit davrandık” dedi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş 31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri çalışmaları kapsamında ilçe ziyaretlerine devam ediyor.

Yavaş, Nallıhan’da CHP’nin Nallıhan Belediye Başkan Adayı Ertunç Güngör ile birlikte Seçim Koordinasyon Merkezi açılışını gerçekleştirdi. Vatandaşların alkış ve sloganlarıyla karşılanan Yavaş,

 

“ÇÖP PROJELERE PARA YATIRMA DÖNEMİ SONA ERDİ”

“Bir beş yıl geçti projelerimizle yaptıklarımızla karşınıza geldik” diyen Yavaş, “Beğendiyseniz bir beş yıl daha istiyoruz sizden. Şeffaf bir belediyecilik yaptık. Tek başımıza karar almadık. Kent konseyiyle birlikte çalışıyoruz. Meslek odaları ve üniversitelerle birlikte çalışıyoruz. Artık tek başına proje yapıyorum diyerek paraları çöp projelere yatırma dönemi sona erdi” dedi.

Mal varlığını açıkladığını söyleyen Yavaş, “Her şeyimiz gelirimiz gideriz milletimizin önünde. Nallıhan‘a kaç defa gelip gittim. Her gelişimde bir koruma, bir araba geldik. Çakarlarla gelmedik. Sorunları yerinde tespit ettik. Nallıhan daha önce büyükşehir belediye başkanı görmedi” diye konuştu.

 

“AZ OYA AZ HİZMET, ÇOK OYA ÇOK HİZMET FELSEFESİ BİTTİ”

Ankara’nın yıllardır ihmal edildiğini söyleyen Yavaş, sözlerine şöyle devam etti:

“Ankaralı hemşehrilerimiz hizmet bekliyor. Hizmet etmediğimiz yer kalmadı. Artık bitti; az oya az hizmet, çok oya çok hizmet felsefesi bitti. Bizler seçildik ve rozetimizi çıkardık. Ondan sonra herkese eşit davrandık. Tüm belediye meclis üyelerimize el uzattık. Beş yıldır hayali hiçbir projenin peşinde koşmadık. Sizin paranızı hayali projelere gömmedik. Ankara’ya huzuru getirdik. Belediye başkanı seçildikten sonra herkesi kucaklar. Asli ihtiyaçlarımızı yerine getirir. En büyük projemiz Ankaralıyı zengin etmek demiştik. Hiç kimse aç yatağa girmemeli dedik. Bunların hepsini gerçekleştiriyoruz.”

 

“GERÇEK BELEDİYECİLİK BUDUR”

“İşte gerçek belediyecilik budur” diyen Yavaş, “Seçilmeden önce işçileri işten çıkaracaklar dedi. Hani nerede? Hepsi benim mesai arkadaşım. Altın çağlarını yaşıyorlar. Yüzde 70 zam aldılar, maçlara götürülmüyorlar. İşte sosyal belediyecilik budur” diye konuştu.

Ankara’da ne varsa Nallıhan’da da olacak diyen Yavaş, “Nallıhan’ın sorunlarını yerinde gördük ve çözdük. Nallıhan’da yüzde 80 oranında su kaybını önledik. 78 köye internet verdik. İtfaiye binası yapılacak. Ankara halkı beni seçtikçe Ankara’nın bütün yolları sıcak asfalt olacak. 150 bin metre yeni içme suyu hattı olacak. Yaşlı bakımevini de yapacağız” dedi.