İNSANLIĞIN ÖLDÜĞÜ AN !

İzmir in Gaziemir ilçesinde, ”böyle vahşet olmaz,insanlık gerçelten ölmüş” denilen bir cinayet olayı yaşandı.

31 Ocak saat 03.30 sıralarında evli ve 2 çocuk babası Oğuz Erge’nin kullandığı taksiye, yüzünde medikal maske ve başında kapüşon bulunan  Delil Aysal,adlı canavar  müşteri olarak bindikten sonra korkunç bir cinayet işledi.

Taksi Şöforu Erge’ yi katleden katilin cinayet sırasında öldürdüğü şöfore ”herkese güvenmeyeceksin” diyerek olay yerinden kaçması toplumda büyük infial yarattı..

Takşi şoförü Erge’yi bir süre taksiyi çeşitli adreslere dolaştıran zanlı Delil Aysal, ineceğini söyleyip cebinden para alır gibi yaparak, yanındaki tabancayı çıkardı. Delil Aysal, peş peşe 3 el ateş edip taksici Erge’yi yaraladı. Ardından taksiyi ve şoförün cebini karıştıran Delil Aysal, Erge’nin kulaklık ve cep telefonunu gasbedip, boş kovanları aldıktan sonra kaçtı.

Tanınmamak için yüzünü medikal maske ile gizleyen ve başında kapüşonu bulunan zanlının silahlı saldırısı araç kamerasınca kaydedildi. Görüntülerde ,taksi durduktan sonra cebinden para çıkarır gibi yapan Delil Aysal’ın tabancayla 3 el ateş ettiği ve kurşunların isabet ettiği taksi şoförü Erge’nin yan koltuğa doğru devrilip hareketsiz kalması yer alıyor.

Zanlı Delil Aysal’ın tabancayla vurduğu Erge’ye ardından tokat atarak tepkisini ölçmeye çalıştığı, ardından üzerinde ve takside bir şeyler aradıktan sonra kaçtığı da görüntülerden ortaya çıktı.

ŞEREFSİZ YAKALANDI

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, taksideki araç kamerası ve bölgedeki yaklaşık 70 güvenlik kamerasının görüntülerini incelemeye aldı. İzlenen toplam 110 saatlik görüntüden şüphelinin Delil Aysal olduğu tespit edildi. Delil Aysal, suç aleti silahla birlikte saklandığı evde yakalanıp, gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.