AŞTİ ESNAFINDAN MANSUR YAVAŞ’A DESTEK

AŞTİ ESNAFINDAN MANSUR YAVAŞ’A DESTEK: “SİZİN BİZLER İÇİN YAPTIKLARINIZI UNUTAMAYIZ”

 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, yenileme çalışmalarının tamamlanmasının ardından daha nitelikli kullanım alanlarına kavuşan AŞTİ’deki esnafla bir araya geldi. Esnaf ve vatandaş Yavaş’a desteğini “Sizin yaptıklarınızı unutamayız”, “Çok seviyoruz” ve “Size helal olsun” diyerek gösterdi.

 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP’nin Adayı Mansur Yavaş, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesi Ankara’yı karış karış gezerek esnaf ve halkla buluşmaya devam ediyor.

Mansur Yavaş, son olarak AŞTİ esnafını ziyaret etti. Ziyarette esnaf ve halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Yavaş’a, Ankara Otobüsçüler ve Acenteler Dernek Başkanı Hacı Barış ile BUGSAŞ Genel Müdürü Vecihi Halil İyigün eşlik etti.

 

ANKARA’NIN BAŞKANINA SEVGİ SELİ

Ankara’yı karış karış gezen Yavaş, gittiği her yerde vatandaşın yoğun sevgisiyle de karşılaşıyor. AŞTİ’de “Ankara’nın Başkanı” sloganları ve akışlarla karşılanan Yavaş’a esnaf ve vatandaş yoğun ilgi gösterdi. AŞTİ esnafıyla tek tek tokalaşarak hal hatır soran Yavaş’a esnaf “Sizin bizler için yaptıklarınızı unutamayız” dedi.

AŞTİ’deki yenileme çalışması ile birlikte hizmete açılan kütüphaneyi de ziyaret eden Yavaş’a Diş Hekimliği öğrencileri, “Burası bizim için çok konforlu, çok rahat oldu. Çok teşekkür ediyoruz bize bu alanı sunduğunuz için” diyerek teşekkür etti.

AŞTİ’deki vatandaşlarla da sohbet eden Yavaş daha sonra Ankara Otobüsçüler ve Acenteler Derneği ile AŞTİ Taksi Durağı’nı ziyaret etti.