1,5 MİLYON KİŞİ BEKLİYORDU, 650 BİN KİŞİ GELDİ !

AK Parti’nin Yeniden Büyük İstanbul Mitingi, AKP tarafından uçuşlara kapatılarak tarumar edilen Atatürk Havalimanı’nda düzenlendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan‘ın mitingde yaptığı konuşmada;

“Bu şehri, bu CHP zulmünden 31 Mart’ta kurtarmamız gerekiyor. 1 Nisan’da İstanbul yeniden sahiplerine kavuşacak. Öncelikle İstanbullulara teşekkür borcumu ifade etmek istiyorum. Cumhur İttifakı’na milletvekilliğinde yüzde 46,5’a; Cumhurbaşkanlığı’nda yüzde 48’e yakın destek verdiğiniz için şükranlarımı sunuyorum. Ama gönlümüz daha yüksek oranlardan yana. 31 Mart’ta İstanbul’u muradına kavuşturarak bu hedefimize ulaşacağız. ” dedi.

Erdoğan şunları söyledi:

-Şu bir haftayı çok iyi geçirmemiz lazım. Bu kardeşinizi İstanbul’a belediye başkanı yaptığınızda İstanbul’un hali neydi? Çöp, çukur, çamur… Ekrem denilen arkadaş burada göreve başladıktan sonra ne değişti? Sıkılmadan, utanmadan ‘metro yaptım’ diyor. İstanbul’daki mevcut metroların tamamı bize aittir, bize. İstanbul’da yapılan tüm metrolar bize aittir.

Metro için yeni bir çivi bile çakmayanlar, yapımına başlanan birçok metro projesini de bitiremedi. Seçimlerden sonra büyükşehir sorumluluğundaki metro projelerini hızlandıracağız.

1,5 MİLYON KİŞİ BEKLİYORDU, 650 BİN KİŞİ GELDİ !