DEVA Partisi Mersin Adayı Dinçer zorlu yaşam koşullarına dikkat çekti

Başkan Adayı Dr. Güran Dinçer, Akdeniz İlçesinde Sevgiyle Karşılandı

DEVA Partisi Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Güran Dinçer, 31 Mart yerel seçimlerine güçlü bir aday olarak hazırlanırken, Mersin’in Akdeniz İlçesi’nde halkın yoğun ilgisi ve sevgisiyle karşılandı. Akdeniz İlçesi’nin sokaklarını ve mahallelerini adım adım gezerek vatandaşlarla buluşan Dinçer, bölgedeki zorlu yaşam koşullarına dikkat çekti.

Yoksullukla mücadele eden halkımıza destek olmak amacıyla, bir tas çorba için sıra bekleyen vatandaşlara yakın ilgi gösteren Dr. Dinçer ve Demokrasi ve Atılım Partisi ( DEVA ) Mersin İl Başkanı İş İnsanı Taner Işıkbay ile birlikte onlara baklava ve halka tatlı ikramında bulundu. Vatandaşlarla sohbet ederek dertlerini dinleyen Dinçer, sorunların çözümü için somut adımlar atma sözü verdi.

Dr. Güran Dinçer, bu anlamlı etkinlikle ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Bugün burada, bir tas çorba için sıraya giren vatandaşlarımızla bir araya geldik. Onlara küçük de olsa bir neşe kaynağı olabilmek, dertlerini dinlemek ve çözüm sözü vermek bizim için büyük önem taşıyor. Bu manzaralar, bize mevcut durumun kabul edilemez olduğunu bir kez daha gösteriyor. Halkımızı bu duruma düşürenlere karşı hesap sorulması gerektiğine inanıyoruz ve seçildiğimiz takdirde bu sorunların üstesinden geleceğimizin güvencesini veriyoruz,” dedi.

Dr. Dinçer, seçim kampanyası boyunca Mersin ve tüm ilçelerindeki sorunlara dikkat çekmeye ve vatandaşların yaşam kalitesini artırmaya yönelik projelerini tanıtmaya devam edeceğini belirtti.

DEVA Partisi’nin Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Güran Dinçer, 31 Mart yerel seçimlerine iddialı bir şekilde hazırlanıyor ve Mersin’in her köşesindeki vatandaşlarla buluşarak onların destek ve dualarını almaya devam ediyor.