Galatasaray’a Kupa Şoku !

Fenerbahçe den sonra  Galatasaray,da  Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesinde elendi.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Galatasaray,  Karagümrük’e 2-0 yenilerek elendi.

Arda Kardeşler’in  yönettiği maçta Karagümrük’ün golleri 7. dakikada Karagümrüklü Marcao ve 84. dakikada Mendes,den geldi.

LİGE DÖNDÜLER

Son haftalara doğru stresin arttığı ve 11’er maçın kaldığı ligde zirve mücadelesi veren iki takımın teknik direktörleri İsmail Kartal ve Okan Buruk elenmelerinin ardından yaptıkları açıklamalarda Süper Lig şampiyonluğuna vurgu yaptı.

Fenerbahçe,  2 gün önce  deplasmanda Ankaragücü’ne 3-0 yenilerek turnuvaya veda etmişti. Bu maçla birlikte Fenerbahçe 17 resmi maç sonra yenilmiş oldu.

İsmail KARTAL

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal maç sonu yaptığı açıklamada, “Kalan iki kupada yollarına devam edeceklerini ifade eden İsmail Kartal, “Bugünkü maçtan hepimiz ders çıkarttık. Hatayspor maçına en iyi şekilde hazırlanıp Hatay ve daha sonraki maçlarla ilgili de tekrar Fenerbahçe’nin nasıl futbol oynadığını herkese göstereceğiz. Ben herhangi bir endişe duymuyorum. Allah izniyle yine sezon sonu şampiyon olacağımıza yüzde 100 inanıyorum.” ifadelerini kullandı.


Okan BURUK

Galatasaray ise Karagümrük’e kendi evine 2-0 mağlup olarak kupaya veda etti.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk da Kartal gibi ligde şampiyon olacaklarını vurgulayarak, “Hem Avrupa’dan hem Türkiye Kupası’ndan elenmek bizim için üzücü ama ana hedef Süper Lig şampiyonluğu. Bunun için avantajlı ve formdayız. Ligde iyi gidişatımız var. hedefimiz Süper Lig. İstediğimiz, düşündüğümüz, hayal ettiğimiz şampiyonluğa ulaşmak için daha fazla çaba sarf edeceğiz. Hem benim hem de oyuncularım için son 1 haftada yaptığımız 2 maç ders oldu.” diye konuştu