Özdağ:Bizi korkutamazsınız !

Zafer Partisi Genel BaşkanıProf. Dr. Ümit Özdağ, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Azmi Karamahmutoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Bartu Soral, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Naşit Birgüvi, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Oğuz Beki ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı  Bayram Kazancı,  Eskişehir Mitinginde bir araya geldi.

 Ümit Özdağ,  Eskişehir Mitinginde önemli açıklamalarda bulunarak ;Zafer Partisi’nin yiğit evlatlarına bir operasyon hazırlığı içindeymişsiniz. Operasyonunuz batsın. Bizi korkutacağınızı mı zannediyorsunuz. Hadi oradan! dedi.

Prof. Dr. Ümit Özdağ şunları söyledi: Ülkemize yönelik her geçen gün artarak, yükselerek gerçekleşen sessiz işgale karşı, 13 milyon sığınmacı ve kaçağın istilasın karşı, bu istilayı mümkün kılan AKP politikalarına karşı direnen tek parti olan Zafer Partisi dir.

Bize İkizdere’de, Milas’ta, Akbelen’de, İzmir’de, Seferihisar’da, Kayseri’de, Dereli ’de ve Erzincan’da İliç’te, Türk vatanını zehirleyen ve tahrip edenle mücadele eden tek parti olan Zafer Partisi adına sizleri selamlıyorum. Köy okullarını tekrar açacak, deniz ve hava liselerini tekrar açacak, askeri ortaokulları kuracak, askeri hastaneleri kuracak, askeri yargıyı kuracak ve Atatürk düşmanı hainleri Türk ordusunda barındırmayacak şerefli, Atatürkçü teğmenleri göreve iade edecek Zafer Partisi adına sizleri selamlıyorum. Sizi tutuklamalara, ambargolara baskılara rağmen direnerek yükselen Zafer Partisi adına selamlıyorum. Duyuyorum ki seçimden önce yine Zafer Partisi’ne, Zafer Partisi’nin yiğit evlatlarına bir operasyon hazırlığı içindeymişsiniz. Operasyonunuz batsın. Bizi korkutacağınızı mı zannediyorsunuz. Hadi oradan!