UCUZ ET KUYRUĞU !

UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU: ANKARA BÜYÜKŞEHİRDEN 7 NOKTADA UYGUN FİYATLI ET SATIŞI

 

Ankara Büyükşehir Belediyesi; kentin 7 farklı noktasında hizmet veren Başkent Marketlerde Ramazan ayı sonuna kadar sürecek uygun fiyatlı et satışına başladı. Yüzde yüz yerli besi hayvanlardan temin edilen et, kıyma ve tavuk ürünleri ilk satış gününde vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

 

Ankara Büyükşehir Belediyesi, zorlu ekonomik koşullarda Başkentlilerin yanında olmaya devam ediyor.

Başkentlilerin hem sağlıklı hem de hijyenik koşullarda uygun fiyatlı gıdaya ulaşması amacıyla hizmet veren ABB Halk Ekmek Fabrikası; kentin farklı noktalarında hizmet veren 7 Başkent Market şubesinde Ramazan ayı sonuna kadar sürecek uygun fiyatlı et satışına başladı.

YÜZDE YÜZ YERLİ BESİ

Uygulama ile ilgili bilgi veren Halk Ekmek Fabrikası Sorumlusu Veteriner Hekim Mutlu Ergün, “Yüzde yüz yerli besi hayvanlarımızın Ankara’daki kesimhanelerde kesimini sağlayıp antemortem ve postmortem muayenelerini yaparak uygun fiyatlı kırmızı ve beyaz et satışımızı yapmaya başladık. Eko kıyma 369 TL, eko kasap köfte 369 TL, kuşbaşı 379 TL, Ayaş Kooperatifi kangal sucuğumuz 309 TL, haşlama et 339 TL’den satışa sunduk” dedi.

7 NOKTADA GERÇEKLEŞİYOR

Uygun fiyatlı et satışı; GİMAT Başkent Market, Batıkent Başkent Market, ASKİ Başkent Market & Kafe, ABB Başkent Market, Şafaktepe Başkent Market, Kızılay Başkent Market ve Etimesgut Başkent Marketler olmak üzere toplamda 7 noktada, 10.00 ile 17.00 saatleri arasında gerçekleşiyor.

Kıymanın kilosunun 369 TL, kuşbaşının kilosunun 379 TL olduğu Başkent Marketlerde; kasap köfte 369 TL, haşlama et 339 TL, dana sucuk 339 TL, tüm tavuk ise 83,25 TL’den satılıyor.

Zorlu ekonomik koşullarda vatandaşın bütçesine katkı sağlamak amacıyla başlatılan uygun fiyatlı et satışı Ramazan ayı boyunca devam edecek.

BAŞKENT MOBİL MARKET İLE ÇEVRE İLÇELERDE UYGUN FİYATLI ET SATIŞI BAŞLIYOR

 

Ankara Büyükşehir Belediyesi, zorlu ekonomik koşullarda vatandaşın yanında olmak için yeni bir uygulamayı daha hayata geçiriyor. Ramazan ayının başlamasıyla Başkent Market şubelerinde uygun fiyatlı et satışına başlayan Ankara Halk Ekmek Fabrikası, şimdi de EGO otobüsünden dönüştürülen Başkent Mobil Market ile çevre ilçelere ulaşacak. Yüzde yüz yerli besi hayvanlarından temin edilen et, kıyma ve tavuk ürünleri Ramazan ayı sonuna kadar Başkent Mobil Market ve Başkent Marketlerde uygun fiyattan satışa sunulacak.

 

Ramazan ayının başlamasıyla Başkent Market şubelerinde uygun fiyatlı et satışına başlayan Ankara Büyükşehir Belediyesi, şimdi de çevre ilçelerdeki vatandaşlara ulaşmak için harekete geçti.

İlk gününden itibaren yoğun ilgi gören uygun fiyatlı et, kıyma ve tavuk satışı uygulaması 16 Mart Cumartesi gününden itibaren Başkent Mobil Market aracılığıyla çevre ilçelerdeki vatandaşlara ulaşmaya başlayacak.

MOBİL MARKET İLÇE İLÇE GEZECEK

Özel tasarlanarak Başkent Mobil Market’e dönüştürülen EGO otobüsü Ramazan ayı sonuna kadar Ankara’nın çevre ilçelerini gezerek, yüzde yüz yerli besi hayvanlardan temin edilen et, kıyma ve tavuk ürünlerini halka ulaştıracak. Et ürünlerinin uzman veteriner hekimler tarafından kontrol edildikten sonra sağlıklı ve güvenilir bir şekilde vatandaşlara ulaştırılması sağlanacak.

Ankaralılar, Başkent Mobil Market’in satış programına sosyal medya hesapları üzerinden ulaşabilecek. 16 Mart Cumartesi günü başlayacak satışların yerleri ise şöyle:

-16 Mart 2024 Cumartesi 10.00 -13.00 Ayaş İlçe Merkezi

-16 Mart 2024 15.00-18.00 Güdül Ekmek Büfesi yanı 

-17 Mart 2024 10.00-17.00 Beypazarı İlçe Merkezi