CHP ,Saadet ile de görüşecek

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, “Önümüzdeki günlerde Saadet Partisi’nden randevu talep edeceğiz” dedi. Salıcı’nın açıklaması Karamollaoğlu’na hatırlatıldı. Saadet Partisi lideri, ” Bizim kapımız herkese açık. Mahalli seçimler ittifaklara pek uygun seçimler değil kanaatindeyiz. Ama seçim bölgesi bazında arkadaşlarımızın dirsek temasında bulunmasına da hayır demeyiz” dedi.
HP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, “Önümüzdeki günlerde Saadet Partisi’nden randevu talep edeceğiz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, parti genel merkezinde Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısı devam ettiği sırada gazetecilere gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, “Önümüzdeki günlerde Saadet Partisi’nden randevu talep edeceğiz” dedi.

KARAMOLLAOĞLU: KAPIMIZ HERKESE AÇIK

Partisinin Genel Merkez binasında açıklamalarda bulunan Karamollaoğlu, ‘Millet İttifakı’ sorusuna da yanıt verdi. Karamollaoğlu, “İttifaklar sıkıntılı dönemlerde olur. Tek başına bir problemin çözülemeyeceğini gördüklerinde bu yönteme gider siyasi partiler. Kılıçdaroğlu, Akşener ile görüştü. Bizimle de görüşeceği gibi bir açıklaması olmuş. Bizim kapımız herkese açık. Mahalli seçimler ittifaklara pek uygun seçimler değil kanaatindeyiz. Ama seçim bölgesi bazında arkadaşlarımızın dirsek temasında bulunmasına da hayır demeyiz.” dedi.