7.Bilgi Teknolojileri Yönetişim ve Denetim Konferansı 3-4 MART ‘ta….

Türkiye’nin alanında ilk ve tek konferansı olma özelliği taşıyor….

7.Bilgi Teknolojileri Yönetişim ve Denetim Konferansı….

Halim UTLU

Kara para aklama,kritik altyapıların korunması, siber güvenlik, büyük veri, COBIT 5, kişisel bilgiler,BT denetiminde kariyer, iş sürekliliği olmak üzere, birçok konunun ele alınacağı 7.Bilgi Teknolojileri Yönetişim ve Denetim Konferansı,3-4 Mart 2016 tarihlerinde İstanbul’da toplanıyor.

Alanında ilk ve tek konferans

Türkiye’nin alanında ilk ve tek konferansı olma özelliğini taşıyan Bilgi Teknolojileri Yönetişim ve Denetim Konferansı, her sene olduğu gibi, bu sene de Mart ayında BT profesyonellerini bir araya getiriyor…Birçok ulusal ve uluslararası firmaların bilişim uzmanları, 3-4 Mart 2016

tarihlerinde İstanbul’da BT Yönetişim ve Denetiminde gelinen noktayı tartışacak.


Kişisel bilgiler, kara para aklama, iş sürekliliği, BT denetiminde kariyer

ISACA’nın Dünyadaki tüm chapter’larından uzmanların davetli olduğu konferansta, siber güvenlik,kritik altyapıların korunması,büyük veri, COBIT 5, kişisel bilgiler, kara para aklama, iş sürekliliği, BT denetiminde kariyer olmak üzere, birçok konu masaya yatırılıyor.

Bilgi teknolojileri yönetişim ve denetim konusunda, uluslararası alanda en uzman kişilerin yapacakları sunumları ve aktaracakları tecrübeleri dinleme fırsat olacak etkinlikte, kamu ve özel sektör bilişim yöneticileri de bir araya gelecek.

Belediyelerden sağlık sektörüne kadar….

Kamu düzenleyici ve denetleyici otoritelerinden bankalara, sigorta kuruluşlarından aracı kurumlara, belediyelerden sağlık sektörüne kadar,farklı sektörlerden tüm bilişim yöneticileri ile buluşma fırsatı sunulan konferansta, eşsiz bir öğrenme ortamı da yaratılıyor.Konferans ile ilgili detaylı bilgiye www.btyd.org.tr adresinden ulaşılabiliyor.

Sınavlara hazırlık, yeni işler ve kariyer
BT yönetişim ve denetim alanındaki tüm profosyonellerin bir araya geldiği en büyük etkinlikte yer alma fırsatı,iş geliştirme ve tanışma, yeni işler ve kariyer gibi konular ele alınacak.Etkinlikte,

sınavlara hazırlık, CPE kazanımı,CISA, CISM, CIA, CS Nexus gibi sertifika adaylarına sınavlar hakkında bilgi, örnek soruların incelenmesi ve sertifika sahipleri için CPE kazanma imkanı da sunuluyor.

Konuşmacılar
-Doç. Dr. İzzet Gökhan Özbilgin, ISACA İstanbul Chapter Başkanı,-Ramses Gallego,CISM, CGEIT, Security Strategist & Evangelist, Dell Software,-Muhammet Mustafa Cerit (BRSA, Head of Department),-Çiğdem GÜRER(GRR Danışmanlık),-Sema Yüce, Senior VP of Information Security, IT Compliance and Service Management, BKM A.Ş.-Halil ÖZTÜRKCİ, Güvenlik Uzmanı.
Konferans katılımcıları
AVEA, ABANK,AKBANK,AKTİF YATIRIM BANKASI,ALBARAKA TÜRK KATILIM BANKASI,ALLIANZ HAYAT EMEKLİLİK ve SİGORTA A.Ş. ALTERNATİFBANK A.Ş, ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK ve SİGORTA, ANADOLUBANK, ARAP TÜRK BANKASI, ASYA KATILIM BANKASI, BANKACILIK DÜZENLEME VE DENETLEME KURUMU (BDDK), BANKALARARASI KART MERKEZİ,BAŞARAN NAZ BAĞIMSIZ DENETİM VE SMMM,BİLGİ BİRİKİM SİSTEMLERİ,BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE İLETİŞİM KURUMU (BTK),BİRLEŞİK FON BANKASI A.Ş.,BİZİM MENKUL DEĞERLER A.Ş.,BORSA İSTANBUL,CHARTIS SİGORTA A.Ş,CITIBANK, CİV HAYAT SİGORTA,CREDIT EUROPE LTD,CYBERSOFT,ÇİMTAŞ, DATASSİST,DEUTSCHE BANK,DRT BAGIMSIZ DENETİM VE SMMM AŞ, ECZACIBAŞI MENKUL DEĞERLER A.Ş.,EFG İSTANBUL EQUITIES MENKUL DEĞERLER A.Ş.,EMLAK YÖNETİM HİZMETLERİ A.Ş.,EUROKO SİGORTA, FİNANSBANK ve EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş.,FİNTEK FİNANSAL TEKNOLOJİLERİ A.Ş.,GARANTİ BİLİŞİM TEKNOLOJİSİ VE TİCARET A.Ş.,GROUPAMA SİGORTA,GSD YATIRIM BANKASI A.Ş.,GÜN AVUKATLIK BÜROSU,GÜNEY MARMARA KALKINMA AJANSI,SABANCI HOLDİNG A.Ş.,HALK YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.,HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI,HDI SİGORTA A.Ş.,HSBC BANK A.Ş.,IBTECH,İGDAŞ, ING BANK A.Ş.,INVENTUM TEKNOLOJİ VE BİLGİ HİZMETLERİ TİCARET A.Ş.,İŞNET,KOÇ SİSTEM,KUVEYT TÜRK A.Ş.,LİBERTY SİGORTA A.Ş., LİKYA TEKNOLOJİ,MARBAŞ MENKUL DEĞERLER A.Ş.,NEOVA SİGORTA A.Ş,OYAK YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş,RAY SİGORTA, SANKO TEKSTIL İŞLETMELERI SAN. TIC. A.Ş.,SERMAYE PİYASASI KURULU (SPK),SİGORTA BİLGİ VE GÖZETİM MERKEZİ,SOFTTECH YAZILIM TEKNOLOJİLERİ,SOFTWARE AG,SOMPO JAPAN SİGORTA, SÜRAT BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ,ŞEKERBANK,T.C. VAKIFLAR BANKASI,T.C. ZİRAAT BANKASI,T.C. GARANTİ BANKASI,T.HALK BANKASI,TEMA MAĞAZACILIK HİZM.TİC.A.Ş.,TURKISH BANK, TURKLAND BANK A.Ş.,TÜRK EKONOMİ BANKASI,TÜRK EXİMBANK A.Ş.,TÜRK PATENT ENSTİTÜSÜ,TÜRK TELEKOM,TÜRKİYE FİNANS KATILIM BANKASI,TÜRKİYE İŞ BANKASI,TÜRKİYE SINAİ KALKINMA BANKASI,ULKAR HOLDİNG,YAPI KREDİ BANKASI ve EMEKLİLİK ve SİGORTA,YILDIZ HOLDİNG.