Çankaya’ ya 2015’TE 25 MUHTARLIK BİNASI

2015’TE 25 MUHTARLIK BİNASI

Mahalle muhtarlık binalarını bir bir yenileyen Çankaya Belediyesi, 2015 yılında 25 mahalleyi yeni muhtarlık binasına kavuşturdu.
Çankaya Belediyesi, ilçede bulunan muhtarlık binalarını yenilemeye devam ediyor. Belediye, 2015 yılında 25 muhtarlık binasını tamamen yeniledi. Yeni binalar, soğuk ve sıcak hava şartlarına ergonomik uyum sağlayan malzemelerden inşa edildi.
40 bin hektarlık alanı ve 937 bin nüfusu bulunan Çankaya İlçesi’ne bağlı 124 mahallenin muhtarlık binalarını yenilemeye yönelik çalışmalar yürüten Çankaya Belediyesi, 2015 yılında yenilediği 25 muhtarlık binasına, 2016 yılında yenilerini ekleyecek. Tam donanımlı yeni muhtarlık binaları, konforuyla vatandaşa hizmette de sıcak bir ortam sağlayacak. 2015 yılında Çankaya’da Fakülteler, Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı, İncesu, Kocatepe, Eti, Mustafa Kemal, Aydınlar, Naci Çakır, Osman Temiz, Aşağı Öveçler, Arka Topraklık, Oran, Hilal, Balgat, Akarlar, Kömürcü, Evciler, Yayla, Yakup Abdal ve Tohumlar Mahallelerinin muhtarlık binaları yenilendi.
“ÇANKAYA HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAKEDİYOR”
Muhtarlık makamının halka en yakınında bulunan mahalli idare olduğunu kaydeden Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, “Muhtarlarımızın mahalle sakinlerini karşıladığı muhtarlık binaları, konfor ve görünüm itibariyle yeni bir yapı olarak hizmet vermeye başladı. Her konuda muhtarlarımızın yanında olmaya, onların isteklerini mümkün olduğunca yerine getirmeye özen gösteriyoruz. Tüm muhtarlık binalarımızı yenileyeceğiz” dedi. Taşdelen, taksi duraklarını yenilediklerini ve okullarda baştan aşağı tadilat yaptıklarını belirttiği konuşmasında, önümüzdeki yaz aile sağlığı merkezlerinde de tadilat gerçekleştireceklerini söyledi.