ÇANKAYA’DA KARLA MÜCADELE

ÇANKAYA’DA KARLA MÜCADELE

Çankaya Belediyesi, beklenen kar yağışı ile birlikte başladığı karla mücadele çalışmalarına devam ediyor. Belediye, vatandaşların sorun yaşamaması için hem Fen İşleri hem de Temizlik İşleri ile Park Bahçeler Müdürlükleri personelini seferber etti. Karla mücadelede gece ve gündüz olmak üzere 620 personel ve 41 araç görev yapıyor.

Çankaya Belediyesi, Çankaya’da kar nedeniyle herhangi bir sıkıntı yaşanmaması için saha ekiplerini harekete geçirdi. Buzlanmaya karşı tuzlama çalışmalarına ek olarak, dün gece başlayan kar yağışı ile birlikte çalışmalarına hız veren Belediye, gece boyunca sürdürdüğü karla mücadeleye sabahın ilk saatlerinden itibaren sokaklarda yol açma, ana caddelerde de kaldırım temizleme çalışmasıyla devam etti.

Fen İşleri Müdürlüğü’nün Yıldız Yerleşkesinde Karla Mücadele Kriz Masası oluşturan Çankaya Belediyesi, bölgelerde belirlediği kar küreme çalışmalarının yanı sıra Belediye’ye sosyal medya ve Çözüm Merkezi aracılığıyla ulaşan vatandaşların taleplerini de yerine getiriyor. İlçenin her yanında çalışmalarını sürdüren Belediye ekipleri, vatandaşların sıkıntı yaşamaması için cadde ve sokak ayırımı yapmadan karla mücadele ediyor.