Galatasaray Ankara ‘da dondu kaldı:3-2

Spor Toto Süper Lig’de Galatasaray, Osmanlıspor deplasmanında büyük bir şok yaşadı ve sahadan 3-2 mağlup ayrıldı. Ev sahibi takımın gollerini Aminu (Dk.20 ve 44) ile Galatasaray’ın eski futbolcusu Musa Çağıran (Dk.51) attı. Sarı kırmızılıların gollerini ise Burak Yılmaz (Dk.31) ve Sneijder (Dk.43) kaydetti.
BEŞİKTAŞ KAYIP VERMEZSE FARK 14 OLACAK
Galatasaray, Osmanlıspor deplasmanında aldığı mağlubiyetle 33 puanda kaldı. 2 maçı eksik olan Beşiktaş, bunları kayıpsız atlattığı taktirde fark 6 puana çıkacak. Osmanlıspor ise puanını 22’yü yükseltti.

LINNES YEDEK KULÜBESİNDE
Galatasaray’ın ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Martin Linnes, maçta yedek kaldı. Teknik direktör Denizli, Ziraat Türkiye Kupası’nda ilk kez sarı-kırmızılı formayı giyen Linnes’i Osmanlıspor karşısında yedek kulübesinde oturttu.
TRİBÜNLER DOLDU
Ankara’daki soğuk havaya rağmen taraftarlar, Osmanlıspor ile Galatasaray arasında yapılan karşılaşmaya büyük ilgi gösterdi. Konuk sarı-kırmızılı takımın taraftarları kendilerine ayrılan kale arkası tribünü tamamen doldurdu. Başkent ekibinin taraftarları da tribünlerdeki yerini aldı.