Gol düellosunu Bursaspor kazandı:4-2

Spor Toto Süper Lig’de Bursaspor yeni stadı Timsah Arena’da 2-0 geriye düştüğü maçta Trabzonspor’u 4-2 mağlup etmeyi başardı.
2.dakikada rakip ceza sahasının sol çaprazsında topla buluşan Musa Nizam, aşırma bir vuruşa topu uzak direk dibinden ağlara gönderdi: 0-1.
7.dakikada Erkan Zengin sol kanatta kaptığı topla rakip ceza sahasının önüne kadar sokulup sol çaprazda topu Aytaç ile buluşturdu. Aytaç’ın şutunda kaleci Mert’ten dönen topu Cardozo tamamladı ve skoru 2-0’a getirdi.
23.dakikada sol kanattan Stoch’un ceza sahasına doğru kullandığı serbest vuruşta Serdar’ın indirdiği topla penaltı noktasının paralelinde buluşan Sercan, sert bir vuruşla topu filelere gönderdi: 2-1.
38.dakikada Sercan topla sol kanattan ceza sahasına sokuldu. Cavanda ile Mbia’nın arasından geçmek isterken yerde kaldı ve hakem penaltı noktasını gösterdi. Necid penaltıyı gole çevirip maça denge getirdi: 2-2.
71.dakikada Stoch’un orta sahadan ceza sahasına doğru kullandığı serbest vuruşta Serdar, topu altı pasa doğru havalandırdı. Sivok bu topa dokundu ve takımını maçta ilk kez öne geçiren golü kaydetti.
83.dakikada sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda Stoch, Emre ile paslaşıp sol çaprazdan ortasını yaptı. Serdar Aziz, altıpasta uygun durumda güzel bir kafa vuruşu yaparak topu ağlara gönderdi.