Arena da Hakem FACİASI ! ”ATEŞ” Trabzonspor’u yaktı:2-1

Son yıllarda böyle rezalet yaşanmadı. Son olarak Cem Papila’ nın katlettiği 2004 yılında oynanan Beşiktaş -Samsunspor maçından sonra ilk defa dün akşam Türk Telekom Arena Stadında bir hakem faciası daha yaşandı.
Spor Toto Süper Lig’de 22. haftanın en önemli maçında Galatasaray, sahasında Trabzonspor’u 2-1 mağlup etti. Türk Telekom Arena’da oynanan mücadelede Trabzonspor’un golünü penaltıdan Erkan Zengin atarken, Galatasaray’a galibiyeti getiren golleri 63. dakikada Podolski ve 89. dakikada penaltıdan Selçuk İnan kaydetti. Son dakikaları olaylı geçen maçta Trabzonspor’dan Özer Hurmacı, Aykut Demir, Cavanda ve Salih Dursun kırmızı kart gördü. Bu sonucun ardından Galatasaray puanını 37’e yükselterek 3. sıraya çıkarken, Trabzonspor 27 puanda kaldı.
HAKEMLER OTOPARKTAN ÇIKARILDI
Verdiği kararlar nedeniyle bordo-mavili kulübün tepkisini çeken hakem ekibi, otoparktan çıkarıldı. Karşılaşma sonrasında hakemlerin çıkış yapacağı yerde, yoğun güvenlik önlemleri alınması dikkati çekti. Ancak hakem ekibi, yoğun güvenlik önlemleri altında otoparktan çıkış yaptı. Bu sırada yayıncı kuruluş dahil hiçbir basın mensuplarının görüntü alınmasına izin verilmedi. Hakem ekibi, Türkiye Futbol Federasyonu’na ait araçla eskort eşliğinde stattan ayrıldı.