ÇANKAYA’DA DEĞİŞİM SÜRÜYOR

ÇANKAYA’DA DEĞİŞİM SÜRÜYOR

İlçede bulunan okul, muhtarlık, sokak gibi çok sayıda noktada yenileme çalışmalarını sürdüren Çankaya Belediyesi, taksi duraklarını modern hale getirmek için çalışmalarını aralıksız devam ediyor.

Çankaya Belediyesi, vatandaş odaklı hizmet anlayışı çerçevesinde bir yandan muhtarlık binalarında bir yandan da taksi duraklarında yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Yeni yılla birlikte çalışmalarına hız veren Çankaya Belediyesi, sınırları içerisinde bulunan 102 taksi durağından 15’ini yenileyerek taksi esnafının kullanımına hazır hale getirdi.

YENİ YILDA HEDEF 65 TAKSİ DURAĞI
Gece gündüz direksiyon başında çalışan taksicilerin modern, konforlu ve rahat kullanabilecekleri taksi duraklarına kavuşabilmeleri için çalışmalarını aralıksız sürdüren Çankaya Belediyesi, 2015 yılında yenilediği taksi durağı sayısının 4 katından fazlasını 2016 yılında hazır hale getirmeyi hedefliyor. Kar kış demeden taksi duraklarında yenileme çalışmalarını sürdüren Çankaya Belediyesi, yılsonuna kadar 65 taksi durağını Çankaya’ya yakışır hale getirmeyi planlıyor.

DURAKLAR TAKSİCİLERİN KULLANIMINA UYGUN
Prefabrik yapısı ve kullanılan malzeme itibari ile iklim şartlarına uygun hale getirilen taksi durakları, içerisinde bulunan mini mutfak, oturma grupları ve tuvaletleri ile taksicilerin konforu düşünülerek uygun hale getiriliyor. Yeni duraklar taksici esnafının da beğenisini kazanıyor.