ÇANKAYA’DAN ENGELLİLERE İSTİHDAM PROJESİ

ÇANKAYA’DAN ENGELLİLERE İSTİHDAM PROJESİ

Çankaya Belediyesi, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) ve Engelimiz Engel Değildir Derneği işbirliği ile engelli bireylere istihdam sağlayacak
İlk etapta 100 engelli bireyin istihdam edileceği programın eğitimlerine başvurular başladı

Çankaya Belediyesi’nden yeni bir istihdam projesi daha. Engelli bireylerin istihdamını sağlayacak projeden yararlanmak isteyenler için 3 ay sürecek eğitimlerin başvuruları başladı. Başvurular, Çankaya Belediyesi İş ve İstihdam Merkezi’ne yapılacak.
Çankaya Belediyesi, Engelimiz Engel Değildir Derneği ve İŞKUR işbirliği çerçevesinde, engellilere istihdam garantili, sertifikalı “Temizlik ve Hijyen”, “Bilgi Belge Yönetimi” ve “Muhasebe” eğitimi verecek. Proje, 3 ay sürecek eğitim sonunda başarı gösteren kursiyerlerin sertifikalarını alarak, istihdam yaratmayı ve daha kalifiye iş gücü sağlanarak ülke ekonomisine katkı sunmayı amaçlıyor.

BAŞVURU ÇANKAYA BELEDİYESİ’NE
Başvuruda bulunarak eğitim programına kabul edilen engelli bireyler, eğitim boyunca İŞKUR’un günlük 20 TL yol ve yemek desteğinden de yararlanacak. Başvurular ise Çankaya Belediye Başkanlığı İş ve İstihdam Merkezi A2 Blok Kat 11’de yapılabilecek. Bilgi almak isteyen vatandaşlar, İş ve İstihdam Merkezi’nin 458 89 00’dan 1070-1071-1072 dahili numaralardan iletişime geçebilirler.