CENGİZ ABAZOĞLU’NUN AVATARI ÇAĞLA ŞİKEL!!!

CENGİZ ABAZOĞLU’NUN AVATARI ÇAĞLA ŞİKEL!!!

Türkiye ve dünya starlarını giydiren ünlü modacı Cengiz Abazoğlu’nun adL için hazırladığı, 2016 İlkbahar-Yaz ‘‘White Line’’ koleksiyonunun fotoğraf çekiminde,
ünlü model Çağla Şikel güzelliğiyle göz kamaştırdı…

MERAKLA BEKLENEN

adL+CENGİZ ABAZOĞLU DEFİLESİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI…

SEKSİ, İDDİALI VE ZİRVEYE HAZIR!!!

adL+Cengiz Abazoğlu 2016 İlkbahar-Yaz ‘‘White Line’’ koleksiyonu 1 Mart’ta start veriyor… Koleksiyonunun fotoğraf çekiminde birbirinden iddialı tasarımlara hayat veren ünlü model Çağla Şikel, güzelliği ve fit vücuduyla yıllara meydan okudu!!!

Heyecanla beklenen defile için proje aşamasında 6 ay çalışan ekip, 3 ayda ışık desen oyunları ve donanım gücüyle organizasyonu hayata geçirdi. Dev model kadrosu ve sürpriz isimleriyle adL+Cengiz Abazoğlu defilesi, muhteşem bir showla geliyor…

Modern ve güçlü kadını simgeleyen tasarımlara imzasını atan, ünlü modacı Cengiz Abazoğlu “Çağla tasarımlarıma tüm güzelliğiyle enerji veriyor dinamizmini arttırıyor. Çekimde giydiği her kıyafette başka bir kadın oldu. Çıkan kareler hepimizi çok heyecanlandırdı. Defilede birçok sürpriz olacak anlatmak yetmez bizde sabırsızlıkla 1 Mart’ı bekliyoruz” dedi.

1 Mart Salı günü Zorlu Center Raffels Hotel’de gerçekleşecek, 2016 İlkbahar-Yaz defilesinde yer alacak ünlü model ve başarılı sunucu Çağla Şikel “1997 senesinden bugüne Cengiz’le birlikte çalışıyoruz. İlk defilemden bugüne birlikte yaşadığımız arkadaşlığımız, dostluğumuz, paylaştıklarımız çok fazla… Cengiz’in adını her duyduğumda, yeni bir proje gerçekleştireceğimiz zamanda tekrar tekrar ilk günkü gibi heyecan yaşıyorum. adL+Cengiz Abazoğlu İlkbahar-Yaz tasarımlarının renkleri ve modellerine bayıldım, tüm parçalar keyifle taşıyabileceğimi söyleyebilirim. Umarım enerjimiz hep böyle devam eder. Cengiz’in söylediği gibi daha çok işler başaracağız ve 70 ‘imizde dahi bu heyecanı paylaşacağız. Bu yüzden kendime çok iyi bakmam gerek ”dedi.

adL+CENGİZ ABAZOĞLU’NDAN, ‘‘WHITE LINE’’ İLKBAHAR-YAZ…
‘‘WHITE LINE’’NIN YARATICISI CENGİZ ABAZOĞLU VE
adL’DEN REKOR İŞBİRLİĞİ!!!

Ünlü modacı Cengiz Abazoğlu ve kadın ruhunu tasarımlarına yansıtan, onlara hayat veren, modanın öncüsü adL, birlikten doğan tasarım gücünü birleştirerek 9. Sezonda da kendi rekorunu kırıyor.

Modern ve dinamik olduğu kadar romantik unsurlarında öne çıktığı koleksiyonun temelinde, özgüveni yüksek bir kadın silüeti yatıyor. Siyah ve Beyaz kombinasyonunun öne çıktığı giysilerde sarı, turuncu, yeşil, mavi gibi sıcak yaz renkleri, rahat kesimli pantolonlar, tulumlar ve hacimli eteklerle buluşuyor. Başarıyla biraraya getirilen geometrik desenler, leopar desenler, sexy ve modern kadının kimliğini güçlendiriyor. 147 parçayla farklı kombinler, adL’nin yenilikçi ve genç ruhuna vurgu yapıyor.

adL Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Tasarım Direktörü Zehra Işık “9 sezondur severek iş birliği sağladığımız ve her yeni sezona heyecanla başladığımız Cengiz Abazoğlu’nun, bu sezonki koleksiyonu genç çizgisiyle ve farklı tasarım detaylarıyla zengin seçenekler sunuyor. Koleksiyonun en önemli özelliklerinden bir tanesi de bütün ürünlerin birbirleriyle uyumu ve rahatlıkla kombinlenebiliyor olması… White Line ismini verdiğimiz bu koleksiyonla tüm kadınları sade ve yalın parçalarla hayal ettikleri görünüme ulaştırarak, kusursuz bir stile davet etmek istiyoruz.’’ dedi.
www.adl.com.tr