Denizli istifa edecek mi ?

Aldığı başarısız sonuçlardan sonra Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli’nin istifa edip etmeyeceği konuşuluyor. Taraftarla geldiği günden beri yıldızı bir türlü barışmayan Denizli’nin bugün bu konuda bir açıklama yapması bekleniyor.
DENİZLİ OYUNCULARI SUÇLADI
Öte yandan Lazio maçı sonrası konuşan Mustafa Denizli bazı oyuncuları suçlayarak şunları söyledi.

Denizli, kadro olarak eksiklerine vurgu yaparken; Düşünce ötesi bir durum yaşattık. Bir takımın kaybetmeyeceği topları kaybettik, kalemizde tehlike gördük. Zaten belli konularda kısıtlı bir ekibiz. Galatasaray adına yapabileceğimiz şeyleri ortaya çıkarmak için geride kalıyoruz.

Bu manada zorluk çekince, bunu da kalenizde tehlike olarak yaşıyorsunuz, bunu yaşadık. Hep zorlu geçiyor. Takımın bir tarafını kapatmaya çalışırken, bir taraftan açık veriyoruz. Mümkün mertebe bundan asgari zarar görmeye çalışıyoruz. Hepsinin çok başarılı olduğunu söylemek mümkün değil. Çizgilerinin gerisinde kalan oyuncularım oldu, ama onları burada paylaşmak doğru değil” ifadelerini kullandı.

“UMURSAMAZ OYUNCULAR VAR”
Denizli basın toplantısında ise istifa çağrılarına cevap verdi ve kadro kalitesinde eksiklikler yaşadıklarını vurguladı.

Deneyimli hoca, “45 dakika pozisyon vermediğimiz rakibe karşı, ikinci yarı kolay pozisyonlar verdik. Umursamaz görünen oyuncular mutlaka var. Bunları görmemek için maçı izlememek lazım” dedi.

İstifa çağrılarının normal olduğunu belirten Mustafa Denizli, “Bu mesleki kariyerde, bunlarla karşılaşmak normal. Kadroda yapmayı düşündüğümüz revizyonu gerçekleştiremedik, içimizden de kayıplarımız oldu. Kolay değil. Sabri bugün çok farklı bir görev verdiğim oyuncumdu. Olağanüstü derecede efor sarfetti. Donk belki düşündüğümüz katkıyı çok fazla sağlamayamadı.

Bazen istediklerini yapamıyor. Daha evvel değiştirebilirdim. Yasin’in golü atması, bireysel olarak biraz daha toparlanmasına neden olur düşüncesi ile Sabri’yi kenara aldım. Bu akşam bir büyük takımın yapamayacağı kadar kolay topları rakibe kaptırdık. Oyunun zorluğu oradaydı.” diye konuştu.