Eyyamcılık sana yakışmadı Denizli !

Galatasaray’ın Trabzonspor’u 2-1 mağlup ettiği ve dört kırmızı kartın çıktığı uzun süre unutulmayacak maçın ardından Mustafa Denizli ‘nin yaptığı açıklamalar spor camisaında büyük tepki topladı.Bütün dünyanın manşetlerine taşıdığı hakem faciasını ”Ben bir şey görmedim,bilmiyorum” diye geçiştirmesi ”Eyyamcılık olarak yorumlandı.

İşte Mustafa Denizli’nin maçı ve takımını değerlendirdiği
açıklamaları;

Genelde skor oyunun gerisinde kaldı. Oyun normal şartlarda deva mettiği sürede gol tehlikesi görmeden kalemizde geriye düştük. Rakibe fazla pozisyon vermedik, inal pasları hakikaten bizim adımıza beceri noksanlığı getirdi ve şanssızdık. Oyun tamamen bizim hakimiyetimizde geçti. Oyundan memnunum skor zor oldu. Aaşğı yukarı 20-25 şutumuz var önmli bir bölümünde isabet sağlayamadık. Şartlar ne olursa olsun 3 puanı alan takım olduk. Bu akşamı böyle değerlendirmek fazla detaylara girmeden daha iyi olur.

‘TAKIMIMDAN SON DERECE MEMNUNUM’
Siyahla-beyaz kadar fark var. Mersin ve Trabzonspor maçları arasında baya fark var. Lazio maçında dirençli oynadık, mücadelemizi üst seviyeye çıkardık bugün de öylediydi. Esasında ikinci kırmızı kartın ardından bizim tempomuz düştü. Biraz bunu yaşadık. Diğer kartlardan sonra oyunun izlenebilir bir yanı kalmadı. Öyle bir bitiş oldu bütün bunlara rağmen takımımdan son derece memnunum.

‘HAKEM KARARLARINI BİLMİYORUM’
Hakem kararlarını benim bilmem mümkün değil. Futbolcularımla yaptığım görüşmede hakemin bu kartlarda haklı olduklarını söylediler. Sinirler gerilince kopma noktasına gelindi. Hata var mı, yok mu? bunu bilemem.