Fenerbahçe Lokomotife bindi, Moskova’ya gidiyor:2-0

Avrupa kupalarındaki temsilcimiz ,Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu ilk maçında konuk ettiği Rus ekibi Lokomotiv Moskova’yı Josef De Souza’nın her iki yarıda attığı gollerle 2-0 yendi. Bu skorla sarı lacivertiler rövanş maçı için önemli bir avantaj elde ettiler.Karşılaşmanın rövanşı 25 Şubat Perşembe günü Moskova’da yapılacak.
MAÇIN ÖNEMLİ POZİSYONLARI
18. dakikada Gökhan Gönül’ün sağ çaprazdan ortasında altıpasın önünde iyi yükselen De Souza, meşin yuvarlağı kafayla filelere gönderdi: 1-0.
72. dakikada Fenerbahçe, farkı ikiye çıkardı. Sol kanattan Caner Erkin’in ceza alanına güzel ortasında arka direkte topla buluşan De Souza, meşin yuvarlağı kaleci Guilherme’nin bacaklarının arasında filelere gönderdi: 2-0.
90+4. dakikada Gökhan Gönül’ün sağdan ortasında ceza alanında Caner Erkin, topu kafayla altıpastaki Fernandao’ya bıraktı. Bu oyuncunun kafa vuruşunda, kaleci Guilherme’nin tokatladığı meşin yuvarlak üst direğe çarparak oyun alanına döndü. Savunmanın uzaklaştıramadığı topu sağ çaprazda kontrol eden Gökhan Gönül’ün yerden sert şutunda, top az farkla yandan auta gitti.