Özbek’ten Yıldırım’a cevap:Herkes kimin ne olduğunu biliyor

Galatasaray Başkanı, “Nedense birileri her şike kelimesi geçtiğinde üzerlerine alınıp, yaygara kopartıyor. Hem Türkiye’de hem de dünyada herkes kimin ne olduğunu gayet iyi biliyor” dedi.

GALATASARAY Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın sarı kırmızılı kulübe yönelik şike iddialarına yanıt verdi.
Özbek, yaptığı açıklamada, Yıldırım’ın önceki gün oynanan Antalya maçının ardından sarf ettiği, “Şikenin en kralını G.Saray yapmıştır. Tarihlerine iyi baksınlar” sözlerine tepki gösterdi.

Katıldığı televizyon programında söylediklerinin gayet açık olduğunu vurgulayan Özbek, şöyle konuştu:
“UEFA’nın ve sporun ruhundan, felsefesinden bahsettim. Ne takım adı andım, ne de hedef gösterdim. Ne söylersen söyle, söylediğin, karşındakinin anladığı kadardır. Nedense birileri, her şike kelimesi geçtiğinde üzerlerine alınıp yaygara kopartıyor.

‘ONUR, HAYSİYET, BAŞARI VE GURUR…’

AKLI olan, yıllardır gündem değiştirme amaçlı olarak sahnelenen bu oyuna, bu tiyatroya itibar etmiyor. Hem Türkiye’de hem de dünyada herkes kimin ne olduğunu gayet iyi biliyor.”

G.Saray’ın ülkeye kazandırdığı çok şey bulunduğunu belirten Özbek, Türk olmayan takımları yenme idealine dikkati çekerken, “UEFA Kupası, Süper Kupa vardır. En çok şampiyon olma, Türkiye Kupası’nı en çok kazanma unvanları vardır. Onur vardır, haysiyet vardır, başarı vardır, gurur vardır. Biz kendi yolumuza bakıyoruz” diye konuştu.