Lider Beşiktaş dolu dizgin gidiyor

Lider Beşiktaş dolu dizgin gidiyor. 0ynadığı son 11 maçın 9 unu kazanan siyah beyazlılar dünde Antalyaspor’u tek geçti.
Trabzonspor’u yenerek liderlik koltuğuna oturan Beşiktaş, Antalyaspor’u da Oğuzhan Özyakup’un golüyle yıkıp haftayı mutlu kapattı. 1-0.
Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında Beşiktaş, sahasında Antalyaspor’u konuk etti. Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanan mücadeleyi siyah-beyazlılar 1-0 kazanmayı başardı ve derbi haftasında kayıp yaşamadı.

Karadeniz turunda 6 puan alıp, liderlik koltuğuna oturan Beşiktaş, Antalyaspor maçına şanssız başladı. Tolga Zengin ısınma sırasında sakatlanarak kadrodan çıkarıldı. Maç öncesi 3 kaleciyle çalışan Beşiktaş’ta kaleye Boyko geçerken, Günay da yedekler arasına girdi. Fenerbahçe’nin Galatasaray deplasmanına çıkacağı haftada puan kaybına tahammülü olmayan siyah-beyazlılar, 27. dakikada Oğuzhan Özyakup ile 1-0 öne geçmeyi başardı. Genç yıldız ceza sahasına Sosa’nın ver-kaçıyla girdi ve M’Bolhi’nin solundan plase vuruşla takımını 1-0’lık üstünlüğe taşıdı.
Bu sonuçla Beşiktaş 63 puana yükselirken, Antalyaspor 31 puanda kaldı. Siyah-beyazlılar gelecek hafta Kasımpaşa deplasmanına çıkacak. Akdeniz ekibi de Akhisar Belediyespor’u konuk edecek.