Fenerbahçe Braga’yı ağırlıyor

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi Son 16 turu ilk maçında bu akşam sahasında Braga ile karşılaşacak.

UEFA Avrupa Ligi’nde adını son 16 takım arasına yazdırmayı başaran Fenerbahçe, bu turda Portekiz temsilcisi Braga ile karşılaşacak.
Fenerbahçe, önceki turda Rusya temsilcisi Lokomotiv Moskova’yı elerken, Braga da İsviçre temsilcisi Sion’u kupadan elemeyi başarmıştı.

Ülker Stadı’nda oynanacak olan mücadele saat 20.00’da başlayacak.
Futbolseverler Fenerbahçe-Braga maçını şifresiz olarak TRT 1’den canlı izleyebilecek.

Rövanş ise 17 Mart Perşembe günü TSİ 22.05’te Estadio Axa’da oynanacak.
PEREIRA: BRAGA ŞAŞIRTACAK!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira,UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu’nun ilk ayağında Braga maçı öncesinde basın toplantısı düzenledi.
Robin van Persie ile birlikte basının karşısına çıkan Portekizli teknik adam, ülkesinin temsilcisi Braga’nın çok güçlü bir takım olduğunu söyledi. Türkiye’deki futbolseverlerin Portekiz’de Porto, Benfica ve Sporting dışında güçlü takım bulunmadığını düşündüğünü belirten Pereira “Ama ben Braga’yı tanıyorum. Braga belki yarın Türk futbolseverleri şaşırtabilir ama beni şaşırtmayacak” dedi.
“FENERBAHÇE’DEN KORKMUYORUZ”
Karşılaşmanın oynanacağı Ülker Stadı’nda düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Fonseca, Braga’nın daha önce Avrupa kupalarında Beşiktaş ve Galatasaray’a karşı iyi sonuçlar aldığının hatırlatılması üzerine, “Daha önce Beşiktaş ve Galatasaray’a karşı alınan sonuçları kriter olarak almıyorum. Önemli olan bizim alacağımız sonuçlardır. Ben ilk defa karşılaşıyorum. Fenerbahçe bir dünya devi, dünyaca tanınan çok fazla oyuncusu var” dedi.
FRANSIZ HAKEM YÖNETECEK
Türkiye Futbol Federasyonu’nun internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Fenerbahçe ile Braga arasında Ülker Stadı’nda oynanacak karşılaşmada Fransa Futbol Federasyonu’ndan hakem Clement Turpin görev alacak.
Turpin’in yardımcılıklarını Frederic Cano ve Nicolas Danos yapacak. Cyril Gringore’un dördüncü hakem olacağı maçta Benoit Bastien ve Fredy Fautrel ise ilave yardımcı hakem olarak görevlendirildi.