Nusaybin’den bu gün de 4 Şehit haberi daha geldi

Mardin ve Şırnak’tan çok üzücü bir son dakika haberi geldi. Mardin’in Nusaybin İlçes’inde terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonda 3 asker şehit oldu, 9 güvenlik görevlisi yaralandı. Şırnak’ta da yine PKK’lı teröristlere yönelik operasyonda bir polis şehit oldu, 2 polis de yaralandı. Bölgeden gelen son dakika haberlerini size anında aktaracağız.

BİNADA TUZAKLANAN PATLAYICI İNFİLAK ETTİRİLDİ: BİR ŞEHİT, 4 YARALI

MARDİN’in Nusaybin İlçesi’nde 14 Mart’ta ilan edilen sokağa çıkma yasağı ile birlikte operasyonunun 11’inci gününde, Jandarma Özel Harekat timleri bugün bir binaya girdikleri sırada PKK’lı teröristler tarafından binada tuzaklanan patlayıcı infilak ettirildi. Patlamada BİR uzman çavuş şehit olurken, 4 asker de yaralandı. Yaralı askerler Nusaybin Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
7 YARALI ASKERDEN İKİSİ ŞEHİT OLDU

Bu arada Dicle Mahallesi’ndeki çalışmalar sırasında terör örgütü PKK mensuplarınca el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu 7 güvenlik görevlisi yaralandı.

Yaralı güvenlik görevlileri Nusaybin Devlet Hastanesine kaldırıldı, 2 asker hastanedeki müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit düştü.

Yaralı 5 güvenlik görevlisinin tedavisi ise sürüyor.

ŞIRNAK’TA BİR POLİS ŞEHİT

Şırnak’ta PKK’lı teröristlere yönelik operasyonda 1 polis şehit oldu, 2 polis yaralandı.

Kent merkezinde terör örgütü PKK mensuplarının yakalanması, patlayıcılarla tuzaklanan çukurların kapatılması, barikatların kaldırılması, halkın can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve emniyet unsurlarınca 14 Mart’ta başlatılan “Şehit Jandarma Üsteğmen Mehmet Çifci Operasyonu” sürüyor.
Güvenlik güçlerince Gazipaşa Mahallesi’nde yürütülen operasyonda teröristlerin saldırısı sonucu 2’si ağır 3 polis memuru yaralandı.
Şırnak Devlet Hastanesine kaldırılan polislerden biri müdahaleye rağmen şehit düştü, 2 polis memurunun tedavisi sürüyor.