UEFA , Fenerbahçe’nin Braga ya elenmesine ” Sürpriz” dedi

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Fenerbahçe’nin, 1-0 kazandığı maçın rövanşında deplasmanda Braga’ya 4-1 yenilerek elenmesi UEFA’da gecenin sürpriz sonuçlarından biri olarak değerlendirildi.

Sparta Prag’ın Lazio’yu elemesi ve Braga’nın Fenerbahçe’yi kupa dışı bırakması UEFA’nın resmi internet sitesi tarafından manşete çıkarılırken, “Braga Fenerbahçe’yi şaşırttı” başlığı atıldı.
UEFA, maç haberinin başlığına ise, “Braga Fenerbahçe’nin ümitlerini bitirdi” şeklinde yazarken, “Braga 8 kişi kalan Sarı Kanaryalara karşı sahadan zafer ile ayrıldı” ifadesini kullandı.
PEREİRA DAN SERT TEPKİ
Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Braga maçının hakemi Ivan Bebek’e sert tepki gösterdi. Pereira, “Braga için dünyanın en iyi hakemi vardı” dedi.
Maçın hakemi Ivan Bebek’i sert sözlerle eleştiren Vitor Pereira,”Seviyesiz bir hakem vardı. Bu seviyede olmaması gereken bir hakem vardı. Böyle bir maç daha iyi bir hakemi hakediyordu. Olmayan bir penaltı çaldı. Bir sonraki golde de kafamda soru işaretleri var. Hakem gerçekten gerdi. Biz de biraz ona uyduk. İki iyi takımın maçını izliyorduk ama hakem oyunu etkiledi. UEFA’da bu seviyede böyle bir hakemin yer almaması gerekirdi” dedi.