UEFA ÜZDÜ,AKHİSAR GÜLDÜRDÜ

Galatasaray 1-1 Akhisar Belediyespor

Avrupa Kupalarından 1 yıl men cezası alan Galatasaray aynı akşam Türkiye Kupasında yarı finale çıktı.Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında Galatasaray, deplasmanda 2-1 mağlup ettiği Akhisar Belediyespor ile evinde 1-1 berabere kalarak yarı finale çıktı. 10. dakikada Douglao’nun kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçen sarı kırmızılılara 47’de Rodallega ile cevap veren Akhisar, çok sayıda pozisyon yakalamasına rağmen golü bulamadı ve kupaya veda etti. Galatasaray’ın yarı finaldeki rakibi Çaykur Rizespor oldu. İki takım arasındaki ilk karşılaşma, 19, 20 ya da 21 Nisan tarihlerinde oynanacak.4 SAKAT BİRDEN
Galatasaray’ın son 2 maçında aldıkları darbeler sonucu sakatlanan Chedjou, Carole, Sabri ve Bilal’den kötü haber geldi…

Galatasaray’ın yakasını şanssız sakatlıklar bırakmak bilmiyor…

Son haftalarda darbeye dayalı sakatlıklar yaşayan sarı kırmızılı takım, bu haftaki Medipol Başakşehir maçında 4 futbolcu kesin olarak görev alamayacak….

Geçen haftaki Gaziantepspor maçında aldıkları darbeler sonucu sakatlanan Aurelien Chedjoe ve Lionel Carole ile dünkü Akhisar Belediyespor karşılaşmasında aynı şekilde sakatlanan Bilal Kısa ve Sabri Sarıoğlu, bu hafta forma giyemeyecek.