Vah Türkiyem Vah !Terörün istediği oldu,Dev maç ertelendi

Galatasaray-Fenerbahçe derbisine saatler kala önce maçın seyircisiz oynanmasına karar verildi daha sonra mücadele ileri bir tarihe ertelendi.

Türk Telekom Arena’da bugün oynanacak ve saat 20.00’de başlayacak olan mücadeleye saatler kala İl Spor Güvenlik Kurulu maçı seyircisiz oynatma kararı aldıktan kısa bir süre sonra da mücadele ileri bir tarihe ertelendi.

İçişleri Bakanlığı maçın seyircisiz oynanması yönünde Galatasaray Kulübüne telkinde bulunduğu öğrenildi. Bunun üstüne saat 16:30’da stada giren taraftarlar dışarı çıkartılmaya başlandı. Galatasaray taraftarı da bu karara ‘yönetim istifa’ diye bağırarak tepki gösterdiler.

İstanbul Valiliği’nden derbi açıklaması: Ciddi bir istihbarat nedeniyle ertelendi
İstanbul Valiliği, “20 Mart 2016 Pazar günü saat 20.00’de oynanacak olan Galatasaray- Fenerbahçe futbol müsabakası alınan ciddi bir istihbaratın değerlendirilmesine bağlı olarak ve kulüplerinde talep ve mutabakatı doğrultusunda ertelenmiştir” açıklamasını yaptı.
A MİLLİ TAKIM KAMPI DA İPTAL
Güvenlik nedeniyle ertelenen Galatasaray-Fenerbahçe derbisi sonrası A Milli Futbol Takımı’nın da İstanbul kampı iptal edildi.

Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamada, A Milli Futbol Takımı’nın İsveç ve Avusturya maçları için yapacağı kamp programında değişikliğe gidildi.

Daha önce 21 Mart Pazartesi akşamı saat 22.30’da Atatürk Havalimanı’ndan Antalya’ya hareket edeceği açıklanan A Milli Takım kafilesi; aynı gün saat 12.00 uçağıyla Atatürk Havalimanı’ndan Antalya’ya gidecek.

A Milli Takım, yarın saat 12.00’de Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda basına kapalı olarak yapacağı ilk çalışmasını, yarın saat 19.00’da Antalya’da konaklayacağı Regnum Carya Golf and Spa Resort’un antrenman sahasında yine basına kapalı olarak gerçekleştirecek.