Gülay ‘dan “Gri Şarkılar” albümü

Farklı türlerde başarı kazanmış “Cesaretin Var mı?”, “Damlalar 1-2-3” ve “Aşkhane” gibi albümlere imza atan Gülay, dinleyicisinin karşısına bu defa yürek burkan unutulmaz eserlerin bir araya geldiği yepyeni albümü “Gri Şarkılar” ile çıkıyor. Akustik ve yalın, iddiasını sadeliğinden alan, Gülay’ın yeniden yorumladığı 11 şarkıdan oluşan ‘Gri Şarkılar’ Pasaj Müzik etiketiyle 5 Nisan Salı günü raflarda yerini aldı.

Gülay “Gri Şarkılar” albümünde; Burak Aydos, Tuna Kiremitçi, İlhan Şeşen, Keremcem, Mehmet Güreli, Ömer Hayyam, Serhan Kelleözü, Sunay Özgür, İbrahim Sadri, Alpay, Gianis Parios, Cemali, Hüsnü Arkan, Bülent Ortaçgil gibi değerli söz yazarı, şair ve bestecilerin eserlerini yorumladı.

Harems stüdyolarında hazırlanan albümün kayıt ve miks’i Efe Demiryoğuran mastering’i Çağlar Türkmen tarafından yapıldı. Albümde yer alan şarkıların düzenlemeleri Gökhan Varol, Hüseyin Çebişci, Cihangir Aslan, ve Evren Arkman’a ait.

“Gri Şarkılar” albümünün çıkış şarkısı “Mucize” olarak seçildi. Söz ve müziği Tuna Kiremitçi’ye ait şarkının video klibi Emir Khalilzadeh yönetmenliğinde çekildi.

Albümde yer alan şarkılar;

1- Beni Verme Ellere

Söz&Müzik: Burak Aydos

2- Mucize

Söz&Müzik: Tuna Kiremitçi

3- Sensiz Olmaz

Söz&Müzik: İlhan Şeşen

4- Son Bir Kez

Söz&Müzik: Keremcem

5- Kimse Bilmez

Söz: Ömer Hayyam Müzik: Mehmet Güreli

6- Hasretler Ayrılıkla Başlar

Söz&Müzik:Serhan Kelleözü

7- Beni Affet

Söz: İbrahim Sadri Müzik:Sunay Özgür

8- Yanımda Kal

Söz:Alpay Nazikioğlu Müzik: Gianis Parios

9- Duymak İstiyorum

Söz&Müzik: Cemali

10- Senin Gibi

Söz&Müzik: Hüsnü Arkan

11- Kızıma Mektup

Söz&Müzik: Bülent Ortaçgil