İlhan Cavcav ile İbrahim Üzülmez’i karşı karşıya getirmek istiyorlar

Teknik Direktör İbrahim Üzülmez’in görevine son verdiği iddia edilen Gençlerbirlği Başkanı İlhan Cavcav, çıkan haberler hakkında açıklama yaptı.
Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, Teknik Direktör İbrahim Üzülmez’in görevine son verdiği şeklindeki haberlere tepki gösterdi.

Ligde son oynadıkları Torku Konyaspor maçının ardından gerek spor portallarında gerekse bazı medya organlarında yer alan haberlerin gerçekle yakından – uzaktan ilgisi olmadığına vurgu yapan Cavcav, şunları dile getirdi:
“Benim ağzımdan söylendiği iddia edilen ve gerçeklerle bağdaşmayan Teknik Direktörümüz İbrahim Üzülmez’in görevine son verdiğim yolundaki açıklamaları derin bir üzüntüyle duymuş bulunmaktayım. Hele hele böyle bir itamı; (bilindiği üzere uzun bir süre sağlığım nedeniyle başkanı olduğum Gençlerbirliği’nin takımının maçlarını yakından takip etme fırsatı bulamadığım bir sürenin ardından) Ankara’da oynadığımız Torku Konyaspor maçını izledikten sonra medyamız tarafından doğruluğu tespit edilmeden gerçekmiş gibi yayınlanmasını kurumlara yakıştıramadım.”