KURSİYERLERDEN KÖPEKLERE DOST ELİ

KURSİYERLERDEN KÖPEKLERE DOST ELİ

Çankaya Evi kursiyerleri, Çankaya Belediyesi Sahipsiz Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan köpekleri ziyaret ederek, yetişkin köpekler için kuru mama, yavrular içinse süt götürdü.

Çankaya Belediyesi’nin resim, dans, takı tasarım gibi hobi kurslarından bilgisayar işletmenliği, dijital fotoğrafçılık gibi kişisel gelişim kurslarına kadar pek çok dersin yer aldığı Çankaya Evleri kursiyerleri köpeklere dost elini uzattı.
Karapınar Çankaya Evi Kağıt Rölyef sınıfı öğrencileri ve Masal Odası’na gelen çocuklardan oluşan ziyaretçiler, Çankaya Belediyesi Sahipsiz Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan yavrular için getirdikleri sütün yanı sıra yetişkin köpekler için getirdikleri kuru mamayı da yetkililere teslim etti. Barınaktaki koğuşları tek tek gezen kursiyerler, kendilerini görmekten heyecan duyan köpekleri uzun uzun sevdi.

“SEVGİMİZİ GETİRDİK”
Öğretmen Serpil Kafalı, Çankaya Evi olarak sevgilerini paylaşmak üzere barınağı ziyaret ettiklerini belirterek, “Biz buraya gelmeden önce, köpeklerin neye ihtiyacı olduğunu sorduk ve ona göre kuru mama ile süt getirdik. Ama en çok da sevgimizi yanımızda getirdik” dedi.
Özellikle çocuklarla köpekler arasında iletişim kurmaktan mutluluk duyduklarını belirten Kafalı, çocuklara hayvan sevgisi aşılamanın çok önemli olduğunu ifade etti.