LIZT ALFONSO DANCE“CUBA VİBRA” İLE TÜRKİYE’DE

LIZT ALFONSO DANCE CUBA MUHTEŞEM GÖSTERİLERİ “CUBA VİBRA” İLE TÜRKİYE’DE İLK KEZ SEZON KAPANIŞ GÖSTERİSİYLE 27 MAYIS’TA İŞ SANAT’TA!
Henüz çocukken kendi dans topluluğunu kurmanın ve onu dünya sahnelerine taşımanın hayalini kuran Lizt Alfonso’nun 23 yaşında hayata geçirdiği “Lizt Alfonso Dance Cuba” bugün dünyanın en seçkin dans ve müzik topluluklarından biri haline geldi. Azmi, sadeliği ve dans stillerini özgün bir şekilde harmanlamasıyla tanınan Lizt Alfonso, özgün koreografileriyle aralarında Küba Ulusal Kültür Nişanı, 2008 Dora Birincilik ödülü, 2006 ve 2008 yıllarında Küba Ulusal Yazarlar ve Sanatçılar Birliği Birincilik ödülü ve 2001 New York’un Kübalı Sanatçıları Vakfı Ödülü’nün bulunduğu çok sayıda ödüle layık görüldü.

Sahnelenen tüm gösterilerin yaratıcısı, koreografı ve direktörü olan Alfonso’nun başarıları topluluğu, Broadway’de sahne alan ilk Kübalı dans grubu yaptı. ABD, Kadana, lspanya, Fransa, Almanya, Yeni Zelanda, Mısır, Katar, Güney Afrika, Çin, Hollanda, Belçika, Meksika, Kolombiya ve pek çok ülkede danslarıyla seyircileri sayısız kere büyüleyen ve eleştirmenler tarafından yoğun övgü alan “Lizt Alfonso Dance Cuba” büyük ses getiren gösterileri “Cuba Vibra”nın rengarenk Küba müziği tınıları ve cha-cha, mambo, rumba, conga, bolero ritimleriyle dolu danslarıyla 27 Mayıs’ta İş Sanat sezon kapanış gösterisiyle unutulmaz bir sezon finaline imza atacak.

27 MAYIS 2016 – 20.30 – İŞ SANAT