Taşdelen (ANGİAD) yöneticileriyle buluştu

GENÇ İŞADAMLARINDAN TAŞDELEN’E ZİYARET

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Ankara Genç İşadamları Derneği (ANGİAD) üyelerini makamında kabul etti.

Ankara Genç İşadamları Derneği (ANGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Emre Altındağ ve üyeler Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’i makamında ziyaret ederek teşekkür plaketi verdiler.
Ankara’da son beş ayda yaşanan 3 bombalı saldırının ardından durma noktasına gelen kent ekonomisini tekrar ayağa kaldırmak için belediye olarak ellerinden ne geliyorsa yapmaya hazır olduklarını belirten Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, ‘Burada ekonomiyi yöneten kesimlere büyük görevler düşüyor. Biz bu kentte yaşayan yöneticiler olarak bir araya gelip kentin karar alma süreçlerine doğrudan katılmalıyız. Burada sizlerin de desteğiyle Ankara’yı marka kent haline getirmek için var gücümüzle çalışmaya hazır olduğumu söylemek isterim’ diye konuştu.

1d71fb8e-9b93-49a8-acf4-bdddfdec9cb1
Çankaya Belediye Başkanı’nın derneklerine yaptığı ziyaretin ardından iade-i ziyarette bulunduklarını ve bu ziyaretin tatsız olayların üzerine gerçekleştiğini ifade eden ANGİAD Başkanı Emre Altındağ, ‘Dernek üyelerimizin büyük çoğunluğu Çankaya bölgesinde ikamet ediyorlar. Üyelerimiz her fırsatta bana ilçede gözle görülür değişimin olduğunu aktarıyorlar. Bu vesileyle ilçemize katkılarından dolayı belediye başkanımıza teşekkür etmek istiyorum’ dedi.