Tolga yine saç baş yoldurttu

Beşiktaş’ın Akhisar Belediyespor deplasmanında yediği 3. golde ve direkten dönen pozisyonda kritik hatalar yapan Tolga Zengin’e büyük tepki geldi.

Sezonun en güzel mücadelelerinden birine sahne olan Akhisar Belediyespor-Beşiktaş maçına damga vuran isimlerden biri de kaleci Tolga Zengin’di.

Alexıs Delgado nu n sebeb olduğu penaltıyı kurtarmasına ve arkasından yrediği gole engel olamamasına rağmen 78. dakikada Rodallega’nın attığı gol öncesinde topu ıskalayan Tolga, 89. dakikada çok önemli bir hataya daha imza attı. Tecrübeli file bekçisi bu dakikada kalesini erken terketti; Beşiktaş kalesinin boş olduğunu gören Soner Aydoğdu orta sahadan direkt kaleye vurdu, Akhisarlı taraftarların ‘gol’ diye ayağa kalkarken, top üst direkten oyun alanına döndü.

Tolga Zengin’in yaptığı bu hatalar sosyal medyada büyük yankı yarattı…

‏@yagiz1903 20 dk.20 dakika önce
Direk bile top kurtarıyor ama Tolga kesinlikle kurtaramıyor.

@susarsam_olmaz 33 dk.33 dakika önce
YETER ARTIK!!! yok o kulubun cocugu, yok bizim evladimiz, biz biktik artik sampiyonluk kaybetmekten. Tolga bu camianin kalecisi DEGILSIN!!!

@yusufakyol86
Tolga’ya eskiden 4 top gelir 3’ünü yerdi şimdi pozisyon olmayan topları da yemeye başladı.

@oradangoluvar
24 yıllık futbol izleyicisiyim, hayatımda gördüğüm abartmıyorum en kötü kaleci Tolga Zengin. Galatasaraylı Hayrettin yanında Neuer kalır.