ÇANKAYA DA 77 MUHTARLIK BİNASI YENİLENECEK

MUHTARLIKLARA ÇANKAYA DOKUNUŞU

Geçtiğimiz dönem 53 mahallede muhtarlık hizmet binalarını tepeden tırnağa yenileyen Çankaya Belediyesi, Çankaya muhtarlarına yeni hizmet binaları kazandırmaya devam ediyor. Belediye, 2016 yılı sonu kadar 14 muhtarlığı daha yeniden yaparak hizmete sunacak.

Çankaya Belediyesi, vatandaşların belediye ile iletişiminde öncü rol oynayan mahalle muhtarlarına yeni hizmet binaları kazandırmaya devam ediyor. Geçtiğimiz dönem 26 muhtarlığı yenileyen, 27 muhtarlığı ise tepeden tırnağa onaran Çankaya Belediyesi, yeni dönemde son olarak Cebeci’deki Fakülteler Mahallesi Muhtarlığı’nın hizmet binasını bitirdi. Yalıtımlı özel malzemeden inşa edilen Muhtarlık, Mayıs ayında içinde Cebeci sakinlerine hizmet verecek.

77 MUHTARLIK YENİLENMİŞ OLACAK

Muhtarlıkların yenileme çalışmaları hakkında bilgi veren Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, 2016 yılı sonuna kadar 14 yeni muhtarlık hizmet binasını daha tamamlayacaklarını söyledi. Hedeflerinin 2017 yılı ortasına kadar 124 mahallenin tamamını bitirmek olduğunu kaydeden Taşdelen, “Bu yılın sonu da 77 mahallemizin muhtarlıklarını yenilemiş olacağız. İçerisinde çalışma ofisi, mutfak, lavabonun da yer aldığı ve dış cephesi ile yeni bir görünüm kazanan binaları, muhtarlarımız ve vatandaşlarımız için hazır hale getiriyoruz” diye konuştu.

SIRADA OKULLAR, SAĞLIK OCAKLARI VE POLİS MERKEZLERİ VAR

Çankayalının olduğu her yerde hayatı kolaylaştırmak için Çankaya Belediyesi’nin olacağını söyleyen Başkan Taşdelen, “2016’da muhtarlıklarla birlikte, semtlerimizde taksi duraklarını ve ibadethaneleri de yeniden inşa ediyor; bakım ve onarımlarını tamamlıyoruz. Mahallelerin çehresini değiştirecek projelerimizle yeni dönemde aynı anda okullar, sağlık ocakları ve polis merkezleri de tepeden tırnağa yenilenecek” dedi.

5 Ek