ÇANKAYA’DA FARKINDALIK FESTİVALİ

ÇANKAYA’DA FARKINDALIK FESTİVALİ

Çankaya’da, Engelliler Haftası kapsamında düzenlenen, “Farkındalık Festivali” Ankaralılarla buluşuyor.

Çankaya Belediyesi ve Karum AVM işbirliğinde, Karum önündeki çim alanda düzenlenecek festivalde, sanat atölyelerinden müzik dinletilerine kadar pek çok etkinlik gerçekleşecek.

Çankaya Belediyesi, Karum Alışveriş Merkezi ile Engelliler Haftası nedeniyle Farkındalık Festivali düzenliyor. 15 ve 29 Mayıs Pazar günleri, 10.30-19.30 arası gerçekleşecek festival kapsamında çeşitli kuruluşların tekstil, hediyelik eşya, kitap ve dekorasyon ürünleri stantları da yer alacak.

Çim alanda müzik dinletilerinin gerçekleşeceği festivalde, çocuklar için pony atlarla gezinti, oyun ve sanat atölyeleri düzenlenecek. Yiyecek içecek istasyonlarının olacağı festivalde, dünya mutfaklarından şovlar da yapılacak.

“SAKATA GELDİK”

18 yaşında geçirdiği trafik kazası nedeniyle yaşamına tekerlekli sandalye ile devam eden Erman Eranıl’ın “Sakata Geldik Sit Down” isimli gösterisinin de yer alacağı festivalde, otizm hastası Remzi Yılmaz’ın katılımıyla hayata bağlılık projesi ve eserleri tanıtılacak.

Çayyolu Rotary’nin çocuk felci ile mücadelesi, otizmin yol açtığı hastalıkla baş etmeye çalışan bir gencin yaşam öyküsünün aktarılacağı festivalde, diş sağlığı merkezleri tarafından diş taraması etkinlikleri de düzenlenecek.