Meclis’te Binali Yıldırım’a yoğun ilgi

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, AK Parti Genel Başkanlığı adaylığı açıklanan Binali Yıldırım’ı telefonla arayarak kutladı. 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, AK Parti Genel Başkanlığı’na adaylığı açıklanan Binali Yıldırım’ı telefonla aradı. Abdullah Gül, Binali Yıldırım’a başarı dileklerini iletirken; telefonda “Yolun açık olsun” ifadesini kullanarak, Yıldırım’a desteğini ifade ettiği öğrenildi. Binali Yıldırım’ın da, Gül’e teşekkür ederek, kongreye davet ettiği öğrenildi.

BOL BOL FOTOĞRAF

Ak Parti Genel Başkan adaylığı için ismi açıklanan Ulaştırma ve Denizcilik Bakanı Binail Yıldırım TBMM’deki dokunulmazlık görüşmelerine katıldı. Yıldırım, milletvekillerinden yoğun ilgi gördü. Tebrikleri kabul eden Yıldırım, bol bol milletvekilleri ile fotoğraf çektirdi.

DAVUTOĞLU’NA İLGİ

Başbakan Ahmet Davutoğlu da oyunu kullandıktan sonra kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen milletvekilleriyle poz verdi. Davutoğlu, kendisine yoğun ilgi gösteren milletvekilleriyle bir süre sohbet etti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de oy kullandıktan sonra kulise geçti.